Heti horoszkóp – 2017. október 23. – október 29.

Kos

Nagyon sokat küzdöttél mostanában azért, hogy megtaláld a saját utadat. A munkád gyümölcse pedig minden bizonnyal a hét elején be is fog érni. Végre tisztán láthatsz, így aztán a jövőd is világosabbá válik. Ebben az időszakban fontos szerepet kaphat a kommunikáció. Ez nyújthatja a megoldást számos problémára. Még akkor is, ha ez éppen most nem megy a legkönnyebben. A hétvégén aztán tele lehetsz izgalommal, olyan mértékűvel, ami szinte már perzselni fog.

pretty-woman-makeup-mirror-glamour-39250

Bika

Bármi nyomás is jelentkezzen arra nézve, hogy vásárolj valamit, hogy dönts valamiről, vagy éppen aláírj valamit, próbáld meg ignorálni a dolgot. Ez a hét ugyanis valószínűleg nem a legalkalmasabb arra, hogy ilyesfajta komoly döntéseket hozz. Most feltehetőleg annak van itt az ideje, hogy kellemes és nyugodt környezetben légy. Próbáld magad ebben az időszakban stresszmentesíteni. Kiváló megoldás lehet, ha például elmész egy múzeumba, egy kiállításra.

Ikrek

Rengeteg ember, rengeteg ötlet… Ez az ami most feltehetőleg körbevesz téged. Nem könnyű a helyzet, hiszen úgy érezheted, hogy el vagy nyomva. Próbáld meg azonban más szemszögből megvizsgálni a kialakult helyzetet: fogd fel úgy a dolgot, hogy te is részese lehetsz valaki más ötletének, illetve az ötlet megvalósításának. Valami maradandó megvalósításának! Emellett ne feledd: a kis segítség is segítség!

Rák

A „vad” területeken sétálva megismerheted az élet szinte szürreálisnak tűnő oldalát. Egy valójában nagyon izgalmas oldalt. Persze könnyedén lehet, hogy nehezen veszed rá magad arra, hogy fejest ugorj az ismeretlenbe, hiszen időből nincs sok, teendőből viszont annál inkább. Mondhatod azt is, hogy a kockázatvállalás nem a te asztalod, ám nem kell mindig ilyen hidegfejűnek lenned. Próbálj ki valami újat, valami olyat, aminek nincs is feltétlen értelme.

pexels-photo-52907

Oroszlán

A buli idején mindenki szeret kikapcsolódni és szórakozni egy jót. Ezzel pedig nincs is semmi baj. Egy-egy baráti összejövetel azonban máshogy is alakulhat, hiszen téged csupa hozzáértő emberek vesznek körül. Akkor pedig miért is ne ragadhatnád meg a lehetőséget, és ötletelnél egy kicsit például egy filmes este közben a reklámszünetben? Figyeld csak meg, tele vagy aranyötletekkel és talán még téged is meg fog lepni a végkifejlet!

Szűz

A hét eleje nagyon izgalmasan kezdődhet. Úgy képzeld el, mintha egy mérleghintán ülnél. Fent vagy lent? Ez most nagyban tőled fog függni. Légy most nagyon óvatos és körültekintő. Különösen ügyelj a kommunikációra, vagyis leginkább arra, hogy próbáld meg teljesen pontosan kifejezni magad. Amennyiben szükségét érzed, add meg a lehető legtöbb részletet. Így sok félreértést elkerülhetsz és a libikóka minden bizonnyal felfelé fog vinni a lejtmenet helyett.

Mérleg

A megfelelő személy a megfelelő időben sokkal izgalmasabbá teheti a hetedet, mint azt valaha is gondoltad volna. Ezzel a bizonyos valakivel igazán érdekes beszélgetésbe elegyedhetsz. Elképzelhető, hogy annyira elmerültök az eszmecserébe, hogy mire feleszméltek, már úgy tűnik, napok teltek el. Ritka az, amikor ilyen jól megértitek valakivel egymást, és bizony, ez valami komolyat jelenthet. Azonban, nem feltétlen romantikus értelemben!

Skorpió

Azzal a bizonyos apró betűs résszel elég sokszor meggyűlhet a bajod. Ezen a héten pedig különösen óvatosnak kell lenned e tekintetben, hiszen most nagy hangsúly lehet a részleteken. Valószínűleg azonban lesz valaki, aki egy kicsit megpróbálja átvenni az irányítást, ez pedig igazán jól jöhet. Nem arról van szó, hogy magadtól nem lennél képes dönteni, csupán minden bizonnyal komfortosabban érzed magad az iránymutatást követve.

pexels-photo-48714

Nyilas

A hét kezdetkor a filozofikusabb éned dominálhat, mégis kissé zavartnak érezheted magad. Egyszerűen úgy tűnhet, hogy legyen szó akármiről, te hamar rá fogsz unni. Ettől azonban ne legyen rossz kedved, hiszen a hét közepe felé felszállhat a „köd”. Ekkor pedig céltudatosabbnak érezheted magad, mint eddig bármikor. Most még az is előfordulhat, hogy a megszokottnál többen keresik a társaságod.

Bak

Rendkívül becsületes ember vagy. Amennyiben azt mondod, hogy ott leszel egy bizonyos helyen, egy bizonyos időben, akkor az biztosan úgy is lesz. Sajnos azonban nem mindenki ilyen lelkiismeretes, ezt pedig különösen a hét kezdetekor tapasztalatod meg. Néhány embert nem érdekel, hogy a felelőtlen viselkedéssel más idejét pazarolják, te azonban ne vedd ezt a lelkedre. A lényeg, hogy mindig viselkedj úgy, ahogy viszont elvárod. Innentől kezdve pedig már nem rajtad múlik a dolog.

Vízöntő

Lehet egy olyan személy az életedben, akivel ha egyedül maradsz, szó szerint izzik köztetek a levegő. A hét eleje pedig minden bizonnyal rengeteg alkalmat kínál majd arra, hogy egy kicsit közelebbről is megismerhessétek egymást… A hét közepe felé aztán újra vissza kell zökkenned a hétköznapokba, hiszen vár az iskola, a munkahely, a mindennapi teendők. Mivel azonban a kedved szinte szárnyalóan jó lesz, így valószínűleg nem fog nehezedre esni a visszaállás.

Halak

Hétfőn igencsak érdekes érzésed lehet. Már-már szürreálisan hangzik, de szinte kikelhetsz a fizikai valódból. Ez az időszak nem arra való, hogy eljárkálj ide-oda, sokkal inkább arra, hogy kitárd az elmédet és szabad utat engedj a kreativitásnak. Alkoss valamit. Amennyiben van valaki különleges személy az életedben, alkossatok közösen valami maradandót. Valamit, ami örökre nyomot hagy az emlékezetedben.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close