Heti horoszkóp – 2017. október 30. – november 5.

Kos

Ezen a héten feltehetőleg nagy hangsúly lesz a részleteken, ugyanis minden apróságon fennakadhatsz. Ez rendkívül stresszkeltő, szóval mindenképpen ki kell fújnod magad egy kicsit. Erre kiváló megoldás lehet, ha valami egészséget teszel a testedért, illetve a lelkedért. Igen, nem másról van szó, mint a sportról. Most különösen jó tehet, ha éppen elmész futni, vagy kipróbálhatod valamelyik csapatsportot is!

pexels-photo-211709

Bika

Úgy érezheted magad a hét elején, mintha minden virágba borulna. Boldogabb, elégedettebb és elkötelezettebb lehetsz, mint eddig valaha. A szíved sokkal hevesebben kalimpálhat, hiszen közted és egy bizonyos személy között szinte izzhat a levegő. Ez valószínűleg az az időszak, amikor legszívesebben csak vele lennél. A hét közepe táján aztán vissza kell térni a „normális” életbe, ám még így is minden sokkal csillogóbbnak tűnhet!

Ikrek

Ismered azt az érzést, amikor egy matematikai feladatot próbálsz elvégezni, ám akárhányszor próbálkozol, mindig más eredmény jön ki? Ez nagyon frusztráló, és könnyen megeshet, hogy veled is hasonló dolog fog történni a héten. Mindez azért van, mert megannyi más problémán jár a fejed. Próbálj meg listát készíteni a rád váró feladatokból, a rendszer segítségével pedig könnyebben tudsz majd fókuszálni!

Rák

A hét kezdetekor igazán érzékennyé válhatsz az apróságokra, a kontrasztra, a hajszálnyi különbségekre is. Egy új projektbe való fejesugrás azonban nem csupán izgalmat teremthet, de egy kicsit ki is tisztíthatja a fejedet. Emellett pedig – a csapatmunka révén – újra kontaktba kerülhetsz néhány – általad oly nagyra tartott személlyel is. Maradj most nagyon türelmes, hiszen egy bizonyos valakivel való kapcsolatod kihívás elé állíthat.

pexels-photo-128987

Oroszlán

A hét elején egy kissé kevesebb pénz vehet körbe, mint ami eddig meg volt szokva. Az élet sajnos igen. Vagy nem sajnos? Furcsa módon ugyanis még szórakoztatónak is találhatod a spórolást. Ehhez igazíthatsz mindent, többek között az étkezést is. Így aztán rájöhetsz arra is, hogy az olcsóbb alapanyagokból is igazi műremekeket hozhatsz ki. A hét további részében pedig a barátaidnak köszönhetően feltehetőleg eszedbe sem jutnak majd az anyagiak.

Szűz

Hétfőn tökéletesen boldoggá tehet, ha kitakarítod a kocsidat. Vagy az irodádat. Vagy bármit, de tényleg bármit. Csak egy fülhallgatóra és a kedvenc zenéidre lesz szükséged. Igazán jó hangulatban lehetsz most, azt pedig különösen szereted, ha minden rendben van az életedben. A hét közepe és vége felé új projektek kúszhatnak az előtérbe, azt azonban jól gondold meg, hogy mennyi pénzt akarsz költeni ezekre.

Mérleg

Egy zsémbes hang a fejedben kommentálhatja az életedet, illetve azt, amit éppen csinálsz. Ezt azonban könnyedén legyőzheted, a kulcs pedig nem más, mint a humor. Egy dologra azonban most nagyon figyelj: az aprólékosság lehet a „veszted”. Nagyon könnyű elveszni a részletekben, te pedig minden egyes apróságot megpróbálsz figyelembe venni. Próbáld meg ezt a kényszert legyőzni, egy románc pedig a héten különösen sokat segíthet ebben…

Skorpió

Egy titkos felfedezés juthat a tudomásodra hétfőn, illetve kedden. Ami viszont ennél is izgalmasabb, az az, hogy minden bizonnyal valaki bizalmasává váltál! Milyen hízelgő, ha valaki ennyire megbízik benned, ugye? Ez a hét valószínűleg nagyon pozitívan fog alakulni számodra, ez pedig természetesen kihatással lesz a közérzetedre is. Ettől függetlenül lehet, hogy nem élvezed majd annyira a szociális tevékenységeket.

pexels-photo-173382

Nyilas

Nem számít, hogy mennyire megérdemled a bónuszt. Ezen a héten ugyanis feltehetőleg nincs itt az ideje a célozgatásoknak. Szoktál kávézni? Amennyiben igen, ebben az időszakban valószínűleg még inkább szükséged lesz a koffeinre, hiszen negyvenmillió dologgal próbálsz meg egyszerre zsonglőrködni. Emiatt aztán úgy tűnhet, hogy csak úgy elrohan a hét, ám ha visszatekintesz, büszke lehetsz magadra az elvégzett feladatok láttán!

Bak

Egy egyszerű tény – ami kicsi, gyönyörű és igaz – jelentheti számodra hétfőn a világot. Ez lehetett ugyanis a kirakós utolsó darabja, az a darabka, amely a megoldást jelentheti. Ez persze felvillanyoz és természetesen kihatással lesz a közérzetedre is. Továbbá arra ösztönözhet, hogy tovább folytasd a kutatást. A hét második fele pedig kiváló alkalmat nyújthat erre, vagy éppen arra, hogy valami újba fogj.

Vízöntő

Minden olyan üdének tűnhet a felszínen, téged azonban – szokás szerint – a tartalmasabb dolgok érdekelnek. Azok, amelyek jó mélyen vannak. Mi motivál másokat? – kérdezheted. Ám, ha igazán kíváncsi vagy a válaszra, ezt a kérdést ne csak magadnak tedd fel, hanem a többieknek is. Most nem igazán tiszta, hogy mit tartogat a jövő az anyagiak terén, ezért pénzügyekben légy különösen óvatos!

Halak

A megérzéseid minden bizonnyal nem fognak cserben hagyni a héten. Légy teljesen nyugodt, és ismerj meg minden apró részletet, mielőtt meghoznál egy döntést. Ne érezd magad veszélyezve attól, ha esetleg időközben megváltozna a véleményed. Amennyiben szükségét érzed, megteheted, hiszen mindig előkerülhetnek új információk. Olyanok, amelyek teljesen más megvilágításba helyezik a dolgokat.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close