Heti horoszkóp – 2017. október 9. – október 15.

Kos

Ne keresd mindig a megszokottat. Egy elsőre furcsának tűnő randihely például sok izgalmat rejteget… Kicsit talán úgy is érezheted magad ettől, mint egy film főszereplője, vagy éppen egy olyan újságíró, akit egy egzotikus feladattal bíztak meg. A világ olyan izgalmas, impulzusokban gazdag. Azért, hogy ezt észrevedd, nincs másra szükség, minthogy egy kicsit nyitottabb légy. Amint ezt sikerül tudatosítani magadban, olyan helyzetbe kerülhetsz, ami eddig ismeretlen volt számodra.

pexels-photo-102651

Bika

Igazi törődő egyéniség vagy, ám a hét elején egy kissé le kell venned a felelősséget magadról- Bármennyire is szereted a barátaidat, illetve munkatársaidat, eljött az idő, hogy egy kicsit „magukra hagyd őket”. Engedned kell, hogy saját maguk hozzanak felelősségteljes döntéseket. Légy kedves, diplomatikus, ám emellett nagyon határozott is! Így tudod csak elérni, hogy ők is megálljanak a saját lábukon. Ettől persze a későbbiekben még nyugodtan segíthetsz nekik.

Ikrek

Lehet, hogy amit mondani akarsz egy bizonyos személynek, most egy kicsit nehezen fog eljutni az illetőhöz. Értsd ezt úgy, hogy elsőre nem biztos, hogy átjön számára az, amit akarsz, vagy éppen, amit érzel. Nem szabad azonban feladni! Amennyiben kitartasz, biztosan sikerül kifejezned magad. Szerelemfronton egy kissé reménytelennek tűnhetnek az esélyeid, egy fegyverről azonban nem szabad elfeledkezni. Ez pedig nem más, mint a humor!

Rák

A hét elején úgy érezheted, hogy nem koncentrálsz a 100 százalékos teljesítmény elérésére. Ettől persze nem lesz kevesebb energiád, viszont feltehetőleg nem is teng benned majd túl a versenyszellem. Ebben az időszakban minden bizonnyal nyugodtságra van szükséged. Most csak az igazi értékek számítanak. Ebben beletartozik az öntudatosság és a felesleges részletek nélküli tartalom is.

pexels-photo-31215

Oroszlán

Egy igazán szenvedélyes utazás veheti kezdetét a héten. Ez pedig igencsak jó hatással lehet a szerelmi életedre is. Igaz ez akkor is, ha éppen párkapcsolatban élsz, de akkor is, ha nincs jelenleg senkid. Ne légy szégyenlős és zárkózott! Sokszor talán nem is veszed észre mások közeledését. Pedig rendkívüli személyiséggel rendelkezel, ami bizony sokaknak feltűnik. A hétvége felé erős késztetést érezhetsz arra, hogy jó benyomást tegyél másokra. Ez nem baj, csak maradj normális kereteken belül.

Szűz

Kicsit most úgy tűnhet, mintha egy sebes folyón hajókáznál. Valószínűleg szeretnéd megállítani a csónakot és végre átvennéd már az irányítást, csakhogy néhány hullám és sodrás ezt nem teszi lehetővé. Van azonban erre is megoldás: dolgozd ki a legbiztonságosabb tervet, így végre újra a te kezedben lesz a gyeplő. Ezen a héten kulcsfontosságú szerepet kaphat a feszültség legyőzése. Ezáltal pedig rengeteg hasznos és új dolgot fogsz megtanulni.

Mérleg

Bizonyos társadalmi „kísérletek” a hét elején igazán megtérülhetnek. Figyeld meg, még ha a legfurcsább ötletekkel is állsz elő, mások azonnal benne lesznek a dologban. A legjobban ahhoz lehetne ezt hasonlítani, mintha egy őrült zseni lennél. Mindemellett a hét további részében feltehetőleg lehetőséged is lesz arra, hogy elkápráztasd a tömeget az ötleteiddel. A gondolkodásmódod sokak figyelmét felkeltheti!

Skorpió

Annak ellenére, hogy szereted saját magad intézni az ügyes-bajos dolgaidat, a hét kezdetekor különös szituációban találhatod magad, hiszen valószínűleg most a megszokottnál jóval könnyebben tudsz azonosulni a csoportos megoldásokkal. Különös módon, pont a többiekkel való munka hozhatja ki az igazi személyiségedet, amit kár is lenne rejtegetni. Hagyd, hogy mások megismerjék az erősségeidet, na meg a gyengeségeidet is.

pexels-photo-186447

Nyilas

Feltehetőleg igazán jó érzésekben bővelkedsz a hétfői nap folyamán. Nagyon úgy tűnik, hogy most mindenki „szeressük egymást” hangulatban van, és pont ettől olyan nagyon jó az általános kedélyállapot. A hét közepén aztán elkaphat egy érzés, miszerint oly régen szippantottál magadba egy kis művészetet. Éppen ezért jól eshet, ha a hétvégét egy kis kulturálódással töltöd. Menj el egy múzeumba, vagy hallgass meg egy jó koncertet!

Bak

Mint mondják, bármi lehetséges, csak rá kell fókuszálni. Ám emellett arról sem szabad elfeledkezned, hogy nem csak az eszedre lesz szükség egy-egy cél eléréséhez, hiszen rendkívül sokat számít a befektetett energia mennyisége is! Ez nagyon jó dolog, mivel általában teljesen normális energiaszinttel rendelkezel, most azonban kész „hiperhajtóművet” érezhetsz magadban. Ezzel pedig sokak elismerését kivívod majd!

Vízöntő

A társadalmi csoport, amelybe te is beletartozol, néhány új taggal bővülhet. Lehet, hogy sok az ismeretlen arc, ami mások számára ijesztőnek tűnhet, ám minden bizonnyal te egyáltalán nem így vagy ezzel. Végül is mindig remek érzés új embereket, ezzel együtt pedig új személyiségeket, nézőpontokat megismerni, hiszen éppen ettől is olyan izgalmasak a szürkének tűnő hétköznapok. Most igazán gyümölcsöző kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Halak

A hétfő lehet a te szerencsenapod! Ahogyan a kedd is, lényegében. Ettől persze nem kell egyből kaparós sorsjegyekért rohannod, hiszen minden bizonnyal ez nem az a „fajta” szerencse. Légy nyitott és vedd észre az apró dolgokat is, mivel lehet, fel sem tűnik, de mégis tele vagy pozitív energiákkal. Amennyiben nem érzed így, próbáld meg előhozni akkor is, ha nagyon mélyen van. Megeshet, hogy egy segítő kéz nyújtásával fogod elérni ezt!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close