Heti horoszkóp – 2017. szeptember 11. – szeptember 17.

Kos

Mit érdemes tenned a hét első felében? Olyan dolgokat, amelyek nem túl jelentősek. Sőt valószínűleg az lenne a legjobb, ha kerülnél minden olyan papírmunkát, amelyek az aláírásodat igénylik. Szóljon ez az időszak arról, hogy elmerülsz a saját gondolataidban. Amennyiben szükségét érzed, aludj jó nagyokat. Ezután a fejed is kitisztulhat, és a hét további részében minden mehet úgy, ahogyan eddig megszoktad.

pexels-photo-94863

Bika

A barátaid remek emberek és minden bizonnyal szeretnek segíteni azokon, akik közel állnak hozzájuk. Ebbe a körbe pedig természetesen te is beletartozol. Jó, ha ezt nem felejted el. Különösen hétfőn és kedden. Amennyiben kezdenek rosszra fordulni a dolgok, ne hagyd, hogy azok elhatalmasodjanak rajtad, hanem kérj segítséget. A nagy rohanás közepette nem biztos, hogy mindig van időd a haverokra, ám ez a hét vége felé máshogy alakulhat.

Ikrek

Elég sok kérdés vetülhetett fel benned mostanság a karriereddel kapcsolatosan. Noha lehet, hogy eleinte gyorsan választ is kaptál a dilemmáidra, most úgy tűnhet, csupa kétségek között vagy. Ám ne feledd, nem szabad rástresszelni a részletekre. Feltehetőleg most az lesz a legjobb, ha minden energiádat arra összpontosítod, hogy kreatív maradj. Élvezd ki azt, amiben jó vagy, ezáltal pedig a kétségek is elszállnak majd.

Rák

Az elméd elkalandozhat hétfőn, és a lehető legviccesebb helyeken köthet ki. Ez pedig akár hiszed, akár nem, még produktív is lehet. Az álmodozással töltött napok nagy változást hozhatnak. Úgy érezheted, mintha sokkal jobban tudnál illeszkedni a körülötted lévők igényeihez, mint eddig bármikor. Azért magadról se feledkezz meg és a hét további részében összpontosíts arra, ami neked jó.

tattoo-foot-skin-black-and-white-48805

Oroszlán

Az ösztöneid igazán csúcsformában lehetnek a hét kezdetekor. Most úgy érezheted, hogy a hallgatási készségedet kell kihasználod és hiszed vagy sem, ez a trükkös helyzetekben igazán jól jöhet! Minden bizonnyal mindig szeretsz valami újat tanulni. A hét vége felé pedig valami igazán váratlant sodorhat az utadba az élet. Ettől azonban ne félj, hiszen vélhetőleg pont emiatt fogod sugárzóan eltölteni a szombatot és a vasárnapot.

Szűz

Csak abban lehetsz biztos, hogy mi történik a saját életedben, abban viszont nem, hogy mi folyik éppen másokéban. Amennyiben hétfőn és kedden úgy érzed, hogy egy barátodat erős kritika illetné, gondold jól át a dolgot, hiszen lehet, hogy nem ismered a teljes történetet. A munkahelyeden most egy kicsit feszült lehet a helyzet, ám minden bizonnyal van valaki az életedben, aki átsegíthet a nehéz napokon. Csak észre kell venned, hogy kiről van szó!

Mérleg

Miközben milliónyi dologgal zsonglőrködsz egyszerre, a fél szemedet mindig nyitva tartod. Így aztán megláthatod az igazán aprócska, ám annál gyönyörűbb dolgokat a világban. Ezt persze mindig megosztod a barátaiddal is. Az elkövetkező napok igazán boldogan telhetnek. Ennek egy nagyon meghatározó történés lesz a kiváltó oka. Lehet, hogy romantikáról van szó, de az is lehet, hogy üzleti ügyekről.

Skorpió

A hét kezdete igazán csodálatosan, és már-már álomszerűen telhet. Az álom középpontja pedig igazán találó! Azt kívánod, bárcsak valósággá válna? Akkor összpontosíts rá nagyon és kívánd azt, hogy teljesüljön. Ki tudja, talán még be is vonzod. A romantika tüze most ezer fokon éghet benned. A fantáziád pedig szárnyra kaphat. Amennyiben van párod, ezt oszd meg vele is, hiszen biztosan nem lesz ellenére!

pexels-photo-172366

Nyilas

Egy ismerős sztoriját hallgatva, eszedbe juthat a te érzelmekben gazdag történeted is. Nézd meg milyen messzire jutottál! Lehet, hogy most egy olyan kihívás előtt állsz, amelyhez hasonlón eddig még nem kellett túljutnod, de itt az ideje, hogy felszívd magad. Talán a nosztalgiázás az oka, de most minden bizonnyal úgy érzed, hogy nincs olyan akadály, amelyen ne tudnál átlépni. Ez aztán a jó hozzáállás!

Bak

Nagyon sok módja van annak, hogy kifejezd önmagad. Amennyiben eddig problémáid akadtak e téren, lehet, hogy itt az ideje új taktikát keresni. Próbáld ki a vers-, vagy dalírást, vagy maradj azoknál a módszereknél, amelyek közelebb állnak hozzád. Csak egy kicsit gondolkoznod kell és meglátod, rátalálsz arra, ami a személyiségedből adódóan természetes módon fakad. Így akár egy különleges személlyel is tudathatod az érzéseidet.

Vízöntő

Hirtelen meglepő türelmet tapasztalhatsz másokkal szemben. Nem arról van szó, hogy eddig nem érdekelt volna a többiek véleménye, vagy igénye, csupán nagyobb érzelmi beleélést érzékelhetsz. Most bizonyos változások lehetnek a levegőben. Talán ideje számba venni azokat a dolgokat, amelyek igazán fontosak a számodra. Nyisd ki a szemed! A világban történő események nagy hatással lehetnek az értékrendedre is.

Halak

Kényeztesd egy kicsit magad hétfőn. Ez ugyanis a része lehet annak a folyamatnak, amely során kitalálod, hogy pontosan it is vársz magadtól. Amennyiben ezt kitaláltad, végezz egy kis kutatást. Itt az idő, nem kell a kifogás, ha biztos vagy a dolgodban. Ne várj több alkalomra, hanem ugorj fejest az új projektbe. Csak egy életünk van, ami ráadásul gyorsan zajlik. Éld tartalmasan és élvezd ki minden egyes percét!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close