Heti horoszkóp – 2017. szeptember 18. – szeptember 24.

Kos

Valószínűleg sokkal tisztábban fogsz látni a hét elején, mint eddig bármikor. Ezzel egyetemben pedig rengeteg homályos folt is megvilágosodhat. Ebben az időszakban feltehetőleg nem kell majd nagy erőfeszítéseket tenned azért, hogy a nyelvedről a legmegfelelőbb szavak guruljanak le. Most nincs idő arra, hogy hezitálj. Minden bizonnyal rengeteg erőt érzel magadban, ami pont alkalmas arra, hogy a leghatározottabban menj a céljaid után.

pexels-photo-24592

Bika

Te is egy érző ember vagy, éppen ezért nem lehet veled bármit megtenni. Egy igazán fura kapocs köthet össze az egyik barátoddal, vagy éppen egy olyan személlyel, akivel tulajdonképpen nem is tudod definiálni a viszonyotokat. Úgy érezheted, hogy ez az illető mondhat, vagy tehet bármit, te mégis képes lennél minden helyzetben mellette állni. Egy szoros kapcsolat nemes dolog, ám azért ne feledkezz meg arról sem, hogy neked mi a jó.

Ikrek

Egyfajta inspirációs villámcsapás üthet beléd a hét kezdetekor – talán még meg is találod a romantikus múzsádat is. Most nagyon flörtölős kedvedben lehetsz. Igazán kacéran viselkedhetsz azokkal, akikkel ebben az időszakban találkozol, márpedig minden bizonnyal sok emberrel össze fogsz futni. Éppen ezért valószínűleg egy kissé nehezebb lesz különbséget tenned barátság és vonzódás között.

Rák

A hét elején egy érdekes szituációban találhatod magad. Egy problémára ugyanis a legideálisabb megoldás egyben rendkívül erőltetettnek is tűnhet. Ettől a fura kettősségtől pedig egy kicsit el is bizonytalanodhatsz. Most feltehetőleg az lesz a legjobb, ha az ösztöneidre hallgatsz. Ezáltal meg is nyugodhatsz, aminek köszönhetően akár új ötletek is felüthetik a fejüket! Ezek az ötletek pedig még lehet, hogy jobbak is lesznek az előzőnél.

pexels-photo-24992

Oroszlán

A barátaid most igazán jó hatással lehetnek rád. Noha egy kicsit furcsának hangozhat, de most egyfajta ugródeszkaként szolgálhatnak a jó ötletekhez. Plusz még azt sem bánják, ha egy őrültnek tűnő előadásba kezdesz arról, hogy mik a terveid a jövődet illetően. Ők sohasem nevetnének ki téged. Akkor pedig, ha irreális elvárásaid, céljaid lennének, minden bizonnyal azonnal szólnának. Addig azonban teljes vállszélességgel támogatnak!

Szűz

A hét elején erős késztetést érezhetsz arra, hogy fejleszd a mélyebb kapcsolataidat. Most pedig úgy tűnik, hogy ez az időszak alkalmas is lesz erre, ugyanis sokkal korábban is rájöhetsz arra, hogy valakivel működni fog-e a dolog hosszabb távon, vagy nincs értelmes húzni egymás idejét. Ez persze nem feltétlenül csak a romantikus kapcsolatokra igaz. Ragyogó kommunikátor vagy, feltéve, ha erre fókuszálsz. Használd hát ki ezt az adottságodat!

Mérleg

Bár amúgy sem vagy felszínes ember, de ezen a héten minden bizonnyal még inkább kerülni szeretnéd a semmitmondó beszélgetéseket. Mire van szükséged? Mély és tartalmas csevejekre. Könnyen előfordulhat, hogy találkozni fogsz mostanság valakivel, akiről már egy társalgás után kiderülhet, hogy kiemelkedő intelligenciával rendelkezik. Emiatt aztán úgy tűnhet, mintha néha okoskodni próbálna, pedig valószínűleg ezt akaratán kívül csinálja. Ezt mindenképpen vedd figyelembe!

Skorpió

Egy aprócskának tűnő részlet is befolyással lehet valami hatalmasra, így ne engedd, hogy a figyelmed lanyhuljon. Te is tudod: nem sok választja el a sikert a bukástól. Amennyiben egy olyan vállalkozásban segédkezel, vagy munkálkodsz, amibe más az utolsó megtakarítását is befektette, legyél most különösen körültekintő. Talán ezen a héten nem a kockázatosabb megoldás lesz a legmegfelelőbb. Hallgass a megérzéseidre és menj biztosra!

pexels-photo

Nyilas

Minden bizonnyal nagyon keményen dolgozol mostanában. Feltehetőleg most érkezett el az ideje annak, hogy üresbe tedd a motort és leparkolj egy kicsit. Az ambiciózus viselkedés remek dolog, ám ne feledd, hogy időt kell szakítanod másokra is. Amennyiben egy kicsit körülnézel a barátaid, családtagjaid, szeretteid között, hamar rájössz, hogy sokan vannak, akik vágynak a törődésre. Nem kérnek sokat, csupán egy apró szeletkét a figyelmedből.

Bak

Az érzelmek leírása most különösképpen segíthet abban, hogy felfedd, milyen érzéseid is vannak valójában. Valaki, vagy éppen valami iránt… Ezzel a kifejezésmóddal nem csak mások, hanem magad előtt is feltárhatod a szívedet. Ez pedig meglásd, nagyon felszabadító! Az írásnak a tisztánlátás helyett van még egy plusz előnye: a szeszélyes lelkiállapotot is segít újra harmóniába állítani. Elő hát a papírral és tollal (vagy akár a billentyűzettel…)!

Vízöntő

A szerelmi életed jelentős változáson eshet át. Igaz az akkor is, ha jelenleg éppen szingli vagy, hiszen lehet, hogy pont egy új személy megismerése hozza el az átalakulást. Noha ezen a héten a romantika tüze lángolhat benned, feltehetőleg most mégsem ez a lesz a „vezérszál”, hiszen minden bizonnyal vannak fontosabb dolgok is számodra. Legyen szó munkáról, vagy éppen egy barát megsegítéséről, a felelősségérzeted nagyobb a szerelem utáni vágynál.

Halak

Teljesen érthető, ha a héten mindent elárasztanak az érzelmeid. Most még az is előfordulhat, hogy nincs semmihez sem kedved. Próbáld meg egy kicsit kizökkenteni magad. Hallgass valami pörgős zenét, vagy vesd bele magad a ház körüli teendőkbe. Talán itt az ideje az őszi nagytakarításnak is. A rendezett környezet pedig pozitív hatással lehet a hangulatodra is! Emellett azonban ne felejtsd el: soha ne szégyelld magad amiatt, ami a szívedben van!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close