Heti horoszkóp – 2017. szeptember 4. – szeptember 10.

Kos

Az életed egy megújulási szakaszon eshet át. Ez a fajta változás nem biztos, hogy elsőre tetszeni fog, ám ne félj tőle, hiszen idővel mindennek megfogod látni a pozitív oldalát. Ahhoz, hogy egy kicsit felizzítsd a lángot magadban, idézd fel azokat a sikereket, amelyeket a közelmúltban értél el. Ettől aztán máris jobb kedvre derülhetsz. A hét vége felé aztán különös késztetést érezhetsz arra, hogy polírozd a hírnevedet.

cake-pops-candies-chocolate-food-37537

Bika

Könnyedén előfordulhat, hogy ráébredsz egy fontos dologra. Mégpedig arra, hogy egy, a közvetlen környezetedben élő ember, mennyire fontos a számodra. Lehet, hogy nem akarod világgá kürtölni az érzéseidet, ám azért még nem kell elnyomni magadban. Valahogy tudasd ezzel a személlyel, hogy mit is jelent számodra. Most nem feltétlenül egy romantikus kapcsolatról van szó. Megeshet, hogy teljesen baráti érzésekről. Ám ez a lényegen nem változtat!

Ikrek

Hétfőn az élet egy matematikai problémát fektethet le előtted. Ennek a problémának a megoldása pedig kitöltheti az elkövetkezendő napjaidat is. Éppen ezért az agyad átmehet egyfajta számítási gondolkodásmódba, aminek viszont nagy hasznát veheted a hét további részében, hiszen olyan megoldásra váró feladatokkal is végezhetsz, amelyekre eddig vagy nem volt időd, vagy egyszerűen nem volt elég energiád.

Rák

Olyan érzésed lehet, mintha egy viharba került, hánykolódó hajón lennél. A szék, és a rajta ülő személy az egyik pillanatban még melletted volt, ám mire feleszmélsz, az már a szoba túlsó részébe került. Ez egy kissé összezavarhat, ami pedig kihatással lehet az életed minden terére. Emiatt egy kis csúszásba kerülhetsz, ám ne ijedj meg. Ne vegyél mindent olyan komolyan, ne stresszeld túl a dolgokat. Ezzel a gondolkodással leveszed a válladra nehezedő súlyt és jobban fogsz teljesíteni.

pexels-photo-165553

Oroszlán

A hét kezdetekor valami antik tárgy kerülhet a szemed elé, vagy éppen valami olyasmi, amit gyűjtesz. Lényeg a lényeg, a hétfő egy kis én központú jutalmat hozhat, ami nem feltétlenül izgalmas, ám azért boldoggá tehet. A kedd azonban más lesz, hiszen ekkor a romantika tüze égethet fel mindent. Ez a láng aztán átjárhatja az egész tested és kitöltheti minden gondolatodat. Mindez azonban azt is jelentheti, hogy egy kicsit vissza kell rángatnod magad a Földre.

Szűz

Mindenki számára megvan a saját módszer arra, hogy “túléljen” egy nehéz napot, na és persze ebből az következik, hogy mindenki másképp látja a dolgokat. Ez persze izgalmas, és elfoghat a vágy arra nézve, hogy valaki más szemszögéből tekints a hétre. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy egyet is kell értened az illetővel. Mindenesetre ez egy érdekes tapasztalat lehet a számodra, amit a jövőben is az előnyödre fordíthatsz.

Mérleg

Az, hogy jól bánsz a pénzzel még nem jelenti azt, hogy önzőnek kell lenned, ám arra feltétlenül szükséged van, hogy okosan gondolkodj. Így vagy úgy, de a hét elején az anyagiak tölthetik ki a gondolataidat. Ettől pedig lehet, hogy az értékrendeden is változtatni fogsz. Ez persze nem egy rossz dolog. A hét további része aztán teljesen másképp alakulhat és a főszerepet az érzelmeid kaphatják, sőt még a cselekedeteidre is befolyással lehetnek.

Skorpió

Te vagy a Nap, a barátaid pedig a körötted keringő bolygók. Úgy is mondhatjuk, hogy te állsz a mindenség középpontjában. Az persze nagyon hízelgő, hogy ennyire függnek mások tőled, ám mindez azt is jelenti, hogy nagy a felelősséged. Könnyedén árthatsz a többieknek, viszont csinálhatod az ellenkezőjét is: segíthetsz őket végigvezetni az úton. Ez nem csupán jó érzéssel tölt majd el, hanem nagyot is fogsz nőni a barátok szemében.

pexels-photo-132694

Nyilas

A hetedet az igazán mély gondolatok és érzelmek vezérelhetik majd. Noha a jelentős történések, legyenek azok pozitív vagy negatív töltetűek, feldolgozása nem mindig megy egyszerűen, ebben az időszakban ennek pont az ellenkezőjét tapasztalhatod. Használd ezt ki, hiszen most igazán mélyre lenyúlhatsz a lelkedben, és felszínre hozhatsz olyan problémákat is, amelyeket eddig elnyomtál. Próbálj meg mindent újra megélni és feldolgozni. Ez nagyon jó dolog!

Bak

Szervezd meg jól az első lépést, hiszen most sok múlhat ezen. A megfelelő gondolkodásmóddal most olyan hosszú távú döntéseket is meghozhatsz, amelyek jelentős kihatással lehetnek az életedre a jövőben. Ám ne feledd, most légy nagyon precíz és győződj meg arról, hogy a megfelelő döntést hozod meg. Ettől a szokásosnál nagyobb nyomást érezhetsz magadon, ám hessegesd el a negatív gondolatokat. Amennyiben erőt veszel magadon, bármire képes vagy!

Vízöntő

A karriered jövője talán még sosem volt ennyire egyértelmű számodra. Ez persze sok mindent jelenthet: pozitív és negatív dolgokat is. Amennyiben az előbbi verzió igaz rád, élvezd ki a tisztán látás örömét, illetve azt, hogy végre azt csinálod, amit igazán szeretsz. Azonban akkor, ha negatív érzéseket tapasztalsz a munkáddal kapcsolatban, ne engedd, hogy elöntsenek a depresszív gondolatok. Próbálj meg inkább megoldást találni a problémára. Ez pedig lehet akár egy teljesen új munkaterület is.

Halak

A jogi és pénzügyi kérdésekkel valószínűleg általában nincs problémád, ám most valahogy teljesen az őrületbe kergethet ez a két téma. Noha feltehetőleg nem kell sokáig agyalnod a hivatalos és anyagi dolgokon, a hét kezdetekor nem árt óvatosnak lenned. Különösen akkor, ha pénzügyi tranzakciókról van szó. A hét további részében azonban teljesen más töltheti ki az idődet. Egy barátodnak ugyanis nagy szüksége lehet a segítségedre. Cselekedj a legjobb tudásod szerint!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close