Január havi horoszkóp

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Amennyiben a Kos jegyében születettél, minden külföldi ügyed sokkal sikeresebb lehet ebben a hónapban, mint általában. Ennek kapcsán most akár egy olyan ajánlatot is kaphatsz, ami egy igazán remek és nagyszabású lehetőség számodra. Jól gondold meg, hiszen nagy felelősséggel járhat, viszont akár óriás sikereket is elérhetsz. Pénzügyeid is remekül alakulnak, sosem voltál még ilyen szervezett az anyagiak terén, mint most.

pexels-photo-254125

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Igazi sokként érhet téged egy új történés az életedben. Még akár az is előfordulhat, hogy a meglepetéstől szóhoz sem jutsz. Titkaidat most semmiképpen se oszd meg másokkal, amit pedig neked árulnak el bizalmasan, zárd el jó mélyre és ne fecsegd ki senkinek. Ami az egészséget illeti, a hónap elején vagy te, vagy az egyik ismerősöd meglátogatja az orvost majd, de ne izgulj, akárkivel is történjék mindez, gyorsan felgyógyul.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Életed igazi pozitív átalakuláson megy át. Már ez az év is igazán remekül kezdődött és így is fog folytatódni. Tanulj meg egy kicsit kikapcsolódni, mert ha állandóan a munkán stresszelsz, az bizony egészségügyileg is kihathat rád. Amennyiben ez már megtörtént, vegyél ki egy kis szabit és pihend ki magad. Ez valószínűleg neked különösen nehéz, hiszen úgy gondolod így majd sok mindenről lemaradsz a munkahelyeden. De adj időt magadnak és meglátod gyorsan visszarázódsz majd a mókuskerékbe.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Párkapcsolat terén izgalmas dolgok várnak rád. Akkor is, ha már régóta van valakid, de megeshet, hogy még egy friss kapcsolat küszöbén állsz. Kicsit forrófejű vagy és ez általában meg is határozza a szerelmi életedet, de most próbálj meg erre egy kicsit jobban odafigyelni. Amennyiben egészségügyileg gyengélkedtél az elmúlt időszakban, most igazán jó híreket kaphatsz a dokitól.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Mindenkivel előfordulhat, hogy kicsit belefásul a munkába. Ez veled is könnyen megeshet ebben a hónapban. Éppen ezért, ha már úgy érzed az is nehezedre esik, hogy reggel kikelj az ágyból, gondolj ki valami újat, valami izgalmasat. Agyalj olyanon, ami új kihívások elé állíthat. Amennyiben ingatlannal kapcsolatos ügyeket intéznél a közeljövőben, érdemes azt erre a hónapra időzítened.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

A szerelem terén most nem árt a szokásosnál jobban odafigyelned. Nem szabad egyből a másik torkának ugrani. Gyakorolj egy kis elfogadást és türelmet. Amennyiben így teszel, csodás dolgok történhetnek meg veled. Régóta tartó kapcsolatodban újra fellángolhat a tűz, ismét átélheted azokat az érzéseket, amelyeket a románc elején annyira imádtál. Párod előzékenységének és kedvességének köszönhetően olyan boldognak érezheted magad, mint eddig soha. A nagy lebegés közepette azért mindenképpen figyelj arra, hogy a közlekedési szabályokat ne hágd át, hiszen a hónapban nagy a veszélye annak, hogy megbírságolnak.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Pénzügyi szempontból most igazán rád mosolyognak a csillagok. Azért persze ne számíts milliókra, de nem kell aggódnod a számlák miatt sem. Kényeztesd hát kicsit magad, te is megérdemled a pihenést. Vállalkozás szempontjából is igazán szerencsés vagy, így ha még most töröd a fejed egy cég alapításán valakivel közösen, nosza rajta! Vágj csak bele! Szerelmi kapcsolat terén most bebizonyíthatod párodnak, hogy mellette állsz a bajban, hiszen a munkahelyi problémái miatt most a megszokottnál több törődésre van szüksége.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Mivel te egy nagyon empatikus és kompromisszumképes ember vagy, párodat az egekig repítheted, mindent megadsz neki, amire csak vágyik romantika terén. Az anyagi helyzeted is hasonló pozitív átalakuláson megy át. Az igaz, hogy a pénz nem boldogít, de egy jó kis utazásra azért költhetsz belőle, ami után pedig csodálatos emlékeid maradhatnak akkor is, ha épp nincs párkapcsolatod, de akkor is, ha együtt vagy valakivel.

 

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Szerelmi életed elég kaotikusra és viharosra sikeredett az elmúlt időszakban. Ígéretekből sokat kaptál, ezeket azonban nem igazán tartotta be párod. Ám most változás történik, ő is tudja, hogy sokat szenvedtél miatta. Bizonyára óvatos vagy és nem mered beleélni magad, de a szép szavak ezúttal nem hamisak. A munkahelyeden kicsit jobban figyelj oda, feletteseid esetleg figyelmeztethetnek az apró hibák miatt is.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Pont itt az ideje egy kis pihenésnek. Bár az év még csak most kezdődött el, a tavaly fáradalmai és nyűgjei után kényeztetned kell magad. Ez pont kapóra is jön, hiszen a hónap igazán kedvező lesz a külföldi ügyeket illetően. Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz valakivel, nagyon forró időszak elé nézel. Talán itt lenne az ideje felvállalni a kapcsolatotokat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Számodra ez a hónap érdekesen fog alakulni. Van amire jobban kell ügyelned, de van amiben nagy szerencse elé nézel. Amennyiben aktív életmódot folytatsz, a mértékletességet minden esetbe tartsd be, hiszen könnyedén túlhajszolhatod magad. Ezen oknál fogva jobban ügyelj minden lépésre, mert most fokozottan balesetveszélyes időszak elébe nézel. Azért ne ijedj meg, jó is fog veled történni. Karrieredbe most igazán kibontakozhatsz, hiszen új feladatokkal bíznak meg feletteseid. Most aztán megmutathatod mennyire alkalmas vagy a munkára.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Anyagilag igazán kedvező lesz a hónap a számodra. Olyannyira, hogy esetleges tartozásaidat is rendezheted. Mások akár meg is irigyelhetik milyen jól megy sorod mostanság, ebből pedig feszültség alakulhat ki. Nem szabad, hogy a pénz a barátság útjába álljon, hiszen ha nem elég óvatos, könnyen szét is szakíthatja azt. Lehet, hogy régóta gondolkozol az állásváltással, vagy esetleges mellékállás vállalásával kapcsolatban, ha pedig így van, vágj bele és ne késlekedj.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close