Júliusi horoszkóp

Kos

Nagyon szerencsésen indul ez a hónap, hiszen végre úgy tűnik, hogy learathatod a munkád gyümölcsét. Ezt követően más érdekességre is fény derülhet, így például egy titkos rajongód is felfedhet kilétét – ha nem túlzóak az elvárásaid, nem érzel majd csalódást. Később aztán a helyzet okozhat némi fejtörést, de mindez nem jelent nagy gondot a számodra, hiszen eleve készültél hasonló akadályokra. Összességében örömteli hónapnak nézhetsz elébe, de továbbra is érdemes keményen dolgoznod a dolgok hosszú távon is pozitív alakulásáért.

sunny-summer-catcher-feathers

Bika

Nem kifejezetten meglepő fordulattal, de kellemesen kezdődhet a hónap számodra. Különösen feltöltődhetsz, ha igyekszel kényelmesebbé tenni a téged övező környezetet olyan apróságokkal, amelyek felvidítanak, de az is segíthet, ha a szeretteiddel töltesz több időt. Ugyancsak érdemes megemlíteni, hogy ha nem szeretnél később félreértéseket és viszály – márpedig ki szeretne? – akkor mondd ki, hogy mit gondolsz, amíg ez nem túl sértő vagy tolakodó.

Ikrek

Hiába törekszel a vezető szerepre, néha fontos az is, hogy némi alázattal dolgozz együtt másokkal. Mindezt meg is tapasztalhatod, hiszen ha kész vagy segítőkészen a feladataidhoz állni, akkor nagy előrelépésre számíthatsz hosszú távon. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egészen bele kellene olvasnod a tömegbe, vagy le kellene mondanod a saját hangodról. A hónap végén pedig kifejezetten  hasznos ötleteid születhetnek, amelyekre érdemes lehet másokat is rávezetned.

Rák

Az önbizalmaddal feltehetőleg nem lesz gond júliusban, de vigyázz, mert az emberi kapcsolataid terén kihívásnak kell elébe nézned, amelyhez alább kell adnod a büszkeségedből. Nem szégyen, ha te kérsz előbb bocsánatot, ráadásul így mások is könnyebben megbíznak majd benned, ha valóban az a céljuk, hogy jóban legyenek veled. Ebben a hónapban sokat gondolsz majd az anyagiakra, de feltehetőleg sikereket érhetsz el ezen a területen is, ami azonban a hónap végét illet, az érzelmeid kissé összezavarodnak, így bármilyen sikeres is vagy, időd kell szánnod magadra is.

pexels-photo-82805

Oroszlán

Lendületen és lelkes lehetsz a hónap első napjaiban, ami remek dolog, hiszen így a teljesítményed is túlszárnyalja sokakét, ugyanakkor hajlamos lehetsz felelőtlen döntéseket hozni. Legyen szó bármiről – emberi kapcsolatokról vagy befektetésről – jobb, ha kerülöd a „mindent vagy semmit” választásokat, mert vesztesen kerülhetsz ki az ilyen lehetőségekből. Júliusban ettől függetlenül nagy kedvet érzel az új emberek megismerésére, valamint az új tevékenységek kipróbálására, ami megelégedéssel tölthet el végül.

Szűz

Szívesen veszed, ha minden rendben vár téged otthon és a munkahelyeden is, és most nagyon úgy tűnik, hogy lesz olyan szerencséd, és ha esetleg nincs is minden rendben, könnyen visszaállíthatsz mindent a nyugalmas, kiszámítható kerékvágásba. Nagy sikerek nem valószínűek, cserébe azonban apróbb, de örömteli eseményekre számíthatsz, akár kisebb előrelépésekre vagy a kapcsolataid javulására is. Lehet, hogy valakinek együttérzésre lesz szüksége, ekkor próbálj inkább megértő, mintsem kioktató lenni.

Mérleg

Igazán szerencsésnek mondhatod magad, mert még a hónap elején kellemes romantikus élményben lehet részed – ráadásul most kivételesen jól megértesz másokat is, ami lehetővé teszi, hogy elkerüld a nagyobb konfliktusokat. Érdemes ugyan a kedvező alkalmat kihasználva feltöltődnöd, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem, ha nem szeretnél az elkövetkező néhány hétben és hónapban jelentős kellemetlenségeket. Nehézséget okozhat számodra, hogy bizonyos napokon ingerlékenyebb leszel, s ekkor negatív gondolatokat osztasz meg másokkal, így a rólad alkotott képük hamar megváltozhat, de kis odafigyeléssel mindezt kiküszöbölheted.

Skorpió

Sok dolog változhat meg körülötted, de egy valami, vagyis inkább valaki nem változik: ez pedig te magad vagy. Lehet, hogy kétségbe ejtő lesz a sok változás, de semmiképpen nem változnak meg nézeteid, hacsak nem azért, mert új, fontos dolgokra jössz rá, vagy fontos információkat szerzel, melyek korábban elkerülték a figyelmedet. A kapcsolataidat illetően nem várható jelentős változás, bár általában véve kellemes beszélgetésekre és érdekes találkozásokra számíthatsz. Ez a hónap különösen misztikus lehet, olyan események történhetnek Veled, amelyek ellentétes indulatokat váltanak ki belőled, de végül tanulhatsz is belőlük.

pexels-photo-69198

Nyilas

Nem mondhatni, hogy a legenergikusabb leszel a hónap első felében, és szívesen töltöd az idődet kikapcsolódással. Ha ekkorra időzítetted a nyaralást, akkor külön szerencsés lehetsz, hiszen így alkalmad nyílik kikapcsolódni, de természetesen az sem kevésbé előnyös, ha munkából hazatérve hagysz időt magadnak a pihenésre. Könnyen meglehet, hogy heves vitába keveredsz valakivel, akit jól ismersz, de akivel nem egészen közösek az elveitek – ha végképp nem jöttök ki egymással, és csak távoli ismerősök vagytok, próbálj kevesebb időt együtt tölteni az illetővel, egyéb esetben törekedj a közös megoldásra.

Bak

Szívesen teljesíted mások kívánságait, de könnyen meglehet, hogy mindez már nem válik a javadra, és hosszú távon másokéra sem. Szánj időt a kikapcsolódásra, olvass, sétálgass, menj úszni, vagy egyél valami finomat egy étteremben. A legpozitívabb ebben a hónapban talán az, hogy viszonylag kis erőfeszítéssel sikerülhet elérned egy jelentős eredményt, sőt, akár többet is, ha elég kitartó és megfontolt vagy. Lehet, hogy akadnak majd, akik nem örülnek a sikerednek, de ha becsületes és méltányos módon érted el azokat, az ő rosszallásuk semmiképpen ne akadályozzon az örömödben.

Vízöntő

Remek lehetőségekkel indul a hónap, amelyeket vagy kihasználsz, vagy akár örökre veszni hagysz – mindez legfőképpen rajtad áll. Bármilyen remek lehetőségek is adódnak, a legnagyobb nehézséget talán az okozhatja, hogy most kissé szétszórtabb, és kevésbé céltudatos lehetsz, mint máskor – de ha  komolyan elhatározod magad, ezen is felül tudsz kerekedni. A kreativitásod ellenben nem hagy cserben téged: olyan meglátásaid lehetnek, amelyeket nem csak te, de mások is kamatoztathatnak, a pénzügyekben pedig ugyancsak jó döntéseket hozhatsz.

Halak

Már rég óta tervezgetsz valamit titokban? Akkor jó hír számodra, hogy végre megvalósulhatnak az ilyen álmaid, méghozzá akár viszonylag gyorsan is. Igaz, amint az egyik nagy terved beteljesült, hajlamos vagy újabbat és újabbat megálmodni, és talán jobban élvezed a tervezgetést, mint magát a megvalósult tervet, de a pozitív élmények újabb és újabb ötletelésre bátorítanak, ami nem csak erősséged, de egyben szinte „hobbid” is, amely által feltöltődsz. A nagy álmodozás közepette könnyen elfeledkezhetsz a barátaidról, pedig egy SMS vagy e-mail erejéig igazán nem lenne nagy dolog gondolni rájuk…! Most ráadásul sokak szeretnének a társaságodban lenni, igaz, számíthatsz rá, hogy valakitől csak negatív visszajelzést kapsz, de a többség azért mégis vonzó társaságnak tart majd.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close