Júniusi horoszkóp

new-york-couple-romantic-wallpapers

Kos

Ez a hónap igen jónak ígérkezik számodra, amit érdemes is lehet kihasználnod. Ha hiányzik neked egy régi ismerősöd, ideje felhívnod, vagy írnod neki. Ugyancsak elképzelhető azonban, hogy júniusban némi konfliktusba keveredsz, amit azonban jobb elkerülni. Fontos, hogy amit ebben a hónapban teszel, annak hosszú távon is hatása lehet az életedre, így érdemes megfontoltnak lenned.

Bika

A hónap elején nagyon bőkezű lehetsz: hajlamos lennél szinte bármiről lemondani mások javára. Mindez egyáltalán nem rossz dolog, de ne feledkezz meg arról sem, hogy ne hagyd magad annyira kihasználni, hogy végül te szorulj segítségre! Előfordulhat, hogy hirtelen tetteid vagy szavaid megsértenek valakit, de ahelyett, hogy magadat védenéd, kérj inkább bocsánatot. A hónap vége felé felértékelődnek emberi kapcsolataid is, amelyekben jelentős javulás várható.

Ikrek

A kommunikáció ebben a hónapban kifejezetten az erősséged lehet: könnyedén képes lehetsz előadást tartani, vagy akár szóban felelni is, ha alaposan felkészülsz. Megnyerő stílusod különösebb vonzó lehet most mások számára, így új barátokra tehetsz szert. Szerencsére a beszéden kívül azért marad időd az elmélkedésre is, amit érdemes is megtenned, mert számos érdekes dologra jöhetsz rá.  Érdemes lehet ugyanakkor figyelned, mert nem csak barátokra, hanem ellenségekre is szert tehetsz, ha gyakran keveredsz konfliktusokba!

Rák

Júniusban most kissé kimerültnek érezheted magad, mégis érdemes megküzdeni a szürke hétköznapokkal, mert izgalmas fejlemények várhatnak rád a hónap második felében. Lehet, hogy néhányan félreértenek majd, de ahelyett, hogy erre mérgesen reagálnál, próbálj inkább önmagad maradni, és érthetően elmagyarázni az álláspontod.

z12804848Q,Laka-kwietna-pelna-polnych-makow--rumiankow-i-chabrow

Oroszlán

Hiába lennél szíved szerint könnyed és spontán, ha ilyen sok felelősség nyomja a vállad! Azért nem kell egészen kétségbe esned – jut majd időd a felhőtlen kikapcsolódásra is. A szerelmi életedben érdekes változásokat tapasztalhatsz a hónap közepe-vége felé, de könnyen meglehet, hogy hódolód túl félénk ahhoz, hogy kifejezze érzelmeit. Ha így van, ne légy túl elutasító, de ne is sürgesd őt. Lehet, hogy nagy kedvet érzel majd a „lázadásra”, de azért nem árt kicsit fékezni magad.

Szűz

Noha általában szereted a rendet és rendszerességet, most mégis furcsa késztetést érezhetsz majd a változásra. Nem is kell ellenállnod ennek a „kísértésnek”, hiszen ha kipróbálsz egy új hobbit, megtanulsz valami újat, vagy készítesz egy még nem készített ételt, azzal gazdagabbá, érdekesebbé válhat az életed. Fontos, hogy bátran és céltudatosan küzdj meg az eléd tornyosuló problémákkal, mert ha ügyesen leküzdöd őket, nagy sikert zsebelhetsz be.

Mérleg

Elő a rég nem látott barátokkal, unokaöcsikkel és rokonokkal – ebben a hónapban nagyon élvezheted a társaságot! Valószínűleg kissé „játékos” hangulatodban leszel, így szívesen ugratsz majd másokat, hallgatsz és mesélt vicceket, vagy éppen flörtölsz – ami egészen addig nem okoz problémát, amíg nem mész túl messzire! Igyekezz felelősségteljesen viselkedni, mert ha megsértesz valakit, később kellemetlen következményekre számíthatsz. Ha az energiádat okosan használod fel, akkor nem csak te, de ismerőseid is sokat nyerhetnek.

Skorpió

Feszült hangulatban kezdődik meg ez a hónap, de ne aggódj – ha nem mérgesíted tovább a kapcsolatotokat, még lehet lehetőséged kibékülni. Olyan dolgokról ábrándozhatsz, amelyekre egyelőre nincs lehetőséged, de ha megdolgozol értük, akkor akár el is érheted a célodat. Érdemes azonban megfontolni: tényleg ezt szeretnéd? A munkahelyeden fontos, új szerepet kaphatsz, ami végül fellendítheti a karrieredet is, ha ügyesen helyt állsz. A hónap végén végül elismerésben részesülhetsz.

woman-flowers

Nyilas

A június első fele talán olyan lesz számodra, mint egy, több hetesre nyúlt hétfő – nehezedre esik „felébredni”, és kedvtelen lehetsz. Ha azonban fordítasz egy kis időt magadra, és szórakozol kicsit, hamarosan feltöltődhetsz. Eközben a feladataidról se feledkezz meg, mert nagyon kellemetlen következményekkel járhat most, ha kedvtelenséged miatt elhanyagolod őket. A hónap második felében már jóval energikusabb lehetsz, ekkor a félénkséged állíthat meg abban, hogy elérj valami igazán érdekeset. A hónap végén nem csupán egy furcsa „rejtély”, de néhány kellemes meglepetés is várhat rád.

Bak

Nehezedre eshet döntést hozni egy igen bonyolult kérdésben. Úgy tűnik, egyik választás sem az igazi, de mégis igyekezz úgy választani, hogy döntésed hosszú távon ne kelljen megbánnod. Noha a társaságból erőt meríthetsz, mégis fontos, hogy néha elvonulj egy kicsit, és feltöltődj. Ha így teszel, jó esélyed van fejlődni, aminek később is sok jó hatását megfigyelheted. A hónap végén szerencsések érezheted magad.

Vízöntő

Nem éppen úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted – ez azonban nem jelenti azt, hogy „félned” kellene. Valószínűleg jó döntést hozol majd, ha képes vagy higgadtan végiggondolni a lehetőségeidet. Nagy figyelmet fordítasz majd a részletekre, ami lehetővé teszi, hogy felfedezhess olyan dolgokat, amelyek felett mások figyelme elsiklik. Ebben a hónapban mindenképpen találj időt arra, hogy megvizsgálhasd önmagad – így kiderülhet, hogy mik a vágyaid és érzelmeid, ezt pedig hamarosan igen fontos lehet tudod…

Halak

Ez a hónap jó eséllyel a szerelemről szól majd. Akadhat a közeledben valaki, aki egészen elbűvöl téged, nem is külsejével, de leginkább a szerethető, szinte misztikus lényével. Lehet, hogy félsz az újdonságoktól, mégis érdemes lehet kissé kilépned a komfortzónádból, mert csak így következhet be pozitív változás. Mindez nem azt jelenti, hogy légy vakmerő és meggondolatlan – sokkal inkább azt, hogy merd gazdagítani az életed olyasmivel, amely elől eddig inkább elhúzódtál. A hónap végén különleges megérzésed támadhat, amit érdemes lehet megfontolnod.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close