Karrier horoszkóp – Mik az erősségeid a munkában?

 

Kos:

Energikus és kalandvágyó természeted, továbbá gyors döntésképességed lehetővé teszi számodra, hogy mindig képben légy. Könnyen elintézed az izgalmas, számodra kihívást jelentő feladatokat, ami nagy előnyt jelenthet számodra. A precíz, sok időt igénylő feladatok elvégzése ugyanakkor nehézséget jelent, ezért mindig figyelj rá, hogy ne hanyagold el ezeket sem.

Bika:

A türelmed és alaposságod kivételesen megbízhatóvá tesznek téged, ami leginkább akkor előnyös, ha alkalmazottként keresed a kenyered. Azért ha vállalkozni készülsz se csüggedj el: mivel a pénzt okosan be tudod osztani, a vállalkozásod lassan, de biztosan fejlődhet. Igyekezz úgy betartani a szabályokat, hogy közben nem válsz túl merevvé, unalmassá!

Ikrek:

Szeretsz sürögni-forogni, és nem bánod, ha kommunikálnod kell. Ezzel, hacsak nem vagy túl tolakodó, nagyon népszerű lehetsz, ami a hangulatodon is sokat javít, jobb hangulatban pedig még jobban tudsz teljesíteni. Ne feledd azonban: a munkahelyedre nem csevegni mész!

Rák:

Érzékeny, együtt érző és megbízható vagy – ez remek, ha emberekkel dolgozol. Hamar kiismered az emberek, így a csoportban is eredményesen tudsz dolgozni, de mivel igen kiegyensúlyozott az egyéniséged, így egyedül is boldogulsz. Olykor talán szívesebben tennél valami „érdekesebbet”, de ilyenkor ne engedj a kísértésnek.

Oroszlán:

A kreativitásod szinte határtalan, ami rendkívüli adottság, ha a munkád során mindezt kihasználhatod. A bonyolult helyzeteket az elsők közt oldhatod meg, de sziporkázó ötleteid mindenki javát szolgálhatják. Ennek ellenére tartsd magad az alapvető szabályokhoz, és ne különcködj túl gyakran!

Szűz:

A rendes, visszafogott modoroddal és kiegyensúlyozott személyiségeddel megbízható munkaerő vagy, aki nem okoz csalódást, és önmagát sem keveri bajba. Ha ráveszed magad, jól értesz a pénzügyekhez is. Fontos, hogy ne vonulj mindig a háttérbe – néha a kevésbé nyugalmas körülmények közt is helyt kell állnod!

Mérleg:

Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, a képzelőerőd pedig alig ismer határokat. Ennek megfelelően, amikor munkát végzel soha nem kapkodod el a feladatot, ráadásul remek fantáziáddal akár a projekt sikerességéhez is sokat hozzátehetsz. Jobb, ha figyelsz azonban, a valóság és az álomvilágod között különbséget kell tenned.

Skorpió:

Hűséges vagy az elveidhez, ugyanakkor intuícióid vezérelnek – a tudomány és művészet ezért különösen vonz téged. Intuícióid fontos kérdések megoldásához vezethetnek, és képes lehetsz úgy meglátni egyes kérdéseket, ahogyan a legtöbben nem. Nehézséget jelenthet számodra mások szándékainak pontos megértése, valamint az is, hogy a téged nem érdeklő feladatokat komolyan vedd.

Nyilas:

Vidám és optimista természeted előrelendíti a munkádat, és még a többieket is felvidítod. Népszerűségednek köszönhetően sok barátra tehetsz szert, ami sikeressé tehet téged a munka világában. Nem árt azért figyelned rá, hogy a hanyag munkáért nem kárpótolhatsz senkit egy-két viccel!

Bak:

Céltudatos, határozott és bátor vagy, ami remek vállalkozóvá tehet téged. Nyomon követed a pénzt és képes vagy függetlenül gondolkozni, dolgozni, a céljaidat pedig nehezen adod fel. Ez mind remek tulajdonság, de könnyen a „vesztedbe rohanhatsz”, ha képtelen vagy együttműködni másokkal, és ha soha nem próbálsz mások kedvére is tenni.

Vízöntő

Elkötelezettségeddel és lelkiismeretességeddel nagy sikereket érhetsz el a munka világában. A legtöbben szívesen alkalmaznának olyan lelkiismereted munkaerőt, amilyen te is vagy, ám néha túlzott szerénységed miatt nem is látják igazán, milyen remek munkatárs vagy. Érdemes figyelned rá, hogy a magánéleted se szenvedjen hátrányt a munkát miatt, mert hosszú távon ez az egész életedre rossz hatással lehet.

Halak:

Érzékenységed, remek képzelőerőd és megfigyelőképességed alkalmassá tesz rá, hogy nyomon kövest az élet szinte valamennyi fontos eseményét. Naprakész és pontos vagy, de nem hiányzik belőled az empátia – ezzel nem csak a munkatársak és ügyfelek kegyeibe sikerülhet könnyedén beférkőznöd, de a feladataidat is könnyebben elvégezheted. Nehéz lehet azonban zajos környezetben dolgoznod, vagy monoton munkát végezned.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close