Március havi horoszkóp

Kos:

A hónap első napjain nagy elismerésben lehet részed, mégis úgy tűnhet, mások ezt nem akarják észrevenni. Hatodikán és hetedikén „összeakaszthatod a bajszod” a vezetőséggel, de ettől függetlenül nem érdemes elkeseredned, mert tizedikén és tizenegyedikén viszont rendkívüli sikereket érhetsz el az újabb terveiddel. Huszadika körül a szerelmi életedbe nagyszabású és valószínűleg pozitív változás lép majd, a hónap legvégén pedig olyan problémákkal állhatsz szemben, amelyek megoldásához a legjobb út az, ha hajlandó vagy változtatni.

pexels-photo-325531

Bika:

A hónap első három napjában meglehet, hogy túlzottan is sokat foglalkozol majd a problémáiddal, de érdemes szem előtt tartanod, hogy a kockázatok latolgatása helyett néha azért élvezned is kellene az életet. Nyolcadikán és kilencedikén sokat segíthetsz a nagylelkűségeddel és együttérzéseddel, és cserébe várhatsz némi pozitív megerősítést is. Ha nem rémülsz meg, kellemesen izgalmas élményben lehet részed a hónap tizenkettedik napján. A hónap legvégén úgy láthatod majd, hogy több gyanús dolog is történik, de arra egyelőre egy kicsit várnod kell, hogy rájöjj, beigazolódnak-e a feltételezéseid…

Ikrek:

Próbálj nyitott és befogadó lenni a hónap első napjaiban – az elutasításoddal magadnak is sokat árthatsz. Hatodikán és hetedikén új horizont nyílik meg előtted, így a te látásmódod is változhat némiképp. A hónap közepén hirtelen megsokasodik a rád váró munka mennyisége, de áldozatos munkáddal ügyesen megoldhatod a kissé nyomasztó helyzetet. Az emberek az átlagosnál kicsit jobban érdeklődnek majd irántad, de nem ossz meg olyan titkokat, melyeket szeretnél világgá kürtölni. A hónap legvégén kissé zárkózottabb lehetsz, ezt az időt érdemes kihasználnod a feltöltődésre.

Rák:

Légy bátor és rámenős a hónap első napjaiban, de ne semmiképp ne mások kárára – így végül sikereket könyvelhetsz el. A nyolcadika és kilencedike meghozhatja a kedved egy kis extra erőkifejtésre, de nem árt, ha inkább pihensz egy kicsit – az állandó verseny a „vesztedet” okozhatja. 25-e előtt nagyon kimerültnek érezheted magad, de aztán hirtelen igazán energikussá válhatsz, a hónap vége egyértelműen „a te időd” lehet.

pexels-photo-119616

Oroszlán:

A hónap első napjaiban élettelinek érezheted magad, és mindent játékként foghatsz fel. Fontos viszont, hogy ne az embereken, hanem velük együtt nevess. Hatodikán, hetedikén kisebb összetűzések részese vagy szemlélője lehetsz – de a te természeted nem alkalmas rá, hogy erőszakkal „igazságot tény”, s különben sem ez a helyes megoldás. Kicsivel a hónap közepét követően olyan kritikák érhetnek, amit valószínűleg nem nagyon veszel a szívedre, pedig érdemes lenne megfontolnod. A hónap utolsó negyedében szeretett személlyel találkozhatsz, a hónap legvége pedig kellemes hangulatban telhet.

Szűz:

Türelem, türelem és türelem: erre van szükséged a hónap legelején. Mi több, másoknak is erre van szükségük, ha ebben az időszakban boldogulni szeretnének veled, mert túlzottan is sokat foglalkozhatsz a részletekkel. Tizedikén ellentétbe keveredhetsz többekkel is, és úgy tűnhet számodra, hogy soha nem lábalsz már ki az efféle krízisből. Ne aggódj azonban, ha megértően és bölcsen viselkedsz, huszonegyedike körül már megoldást találhatsz. Távoli ismerős érkezésére készülhetsz a hónap végén.

Mérleg:

A kedvenc hobbijaiddal és a kedvenc barátaid körében próbáld eltölteni az első néhány napot, így alaposan feltöltődhetsz. Egy kedves ismerősöd egészen elcsüggeszt azzal, hogy tizedikén-tizenegyedikén szavaival vagy viselkedésével úgy tűnik, ellened fordult. A megbocsátásra készen kell állnod akkor is, ha erre csak jóval később adódik lehetőség. A hónap közepe előtt szerelmi életedbe léphet kellemes változás, tizenhetedikén-tizennyolcadikán pedig nagy kihívást jelent számodra, hogy munkahelyeden vagy az iskolában szorgalmasan teljesíts. A hónap legvégét jó társaságban töltheted.

Skorpió:

Az „ötletgazda” te lehetsz a legelső napokon: olyan kreatív megoldással rukkolhatsz elő, amely másokat is inspirál. Korábbi jó megítéléseden sokat ronthat, hogy kifejezetten makacs és önfejű lehetsz a hónap tizedik-tizenegyedik napján. A hónap közepén egészen úgy érezheted, hogy valami hirtelen közel áll a szívedhez, de az elérhetetlen személyek iránti rajongás csak elcsüggeszt. Magabiztos és kiegyensúlyozott lehetsz a hónap legvégén, de azért a barátaidat se zárd ki teljesen az életedből.

pexels-photo-325520

Nyilas:

Kedvezőek a kiáltásaid az első napokban, ezt pedig érdemes kihasználnod. Tizedikén, tizenegyedikén olyan tudás vagy bölcsesség juthat el hozzád, amely másokban nem hagy mély nyomot, te azonban úgy érezheted, nagy hatással van rád. Tevékeny és sikeres lehetsz a hónap közepe utáni néhány napban, majd pedig huszadikán a barátaid, ismerőseid is megészlelik ennek hatását. A hónap vége meglepetést rejteget, amivel azonban könnyedén megbirkózhatsz.

Bak:

Az első néhány nap átlagosan alakul, de negyedikén és ötödikén nagy örömet jelenthet számodra, hogy úgy alakulnak a terveid, ahogyan elképzelted. Nyolcadikán és kilencedikén a kreativitásod mintha megsokszorozódna – ekkor a művészeti tevékenységekben is sikeres lehetsz. Bár nagy lesz rá a hajlamod, ne légy túl felelőtlen a hónap közepén – a szabályok gyakran mindannyiunkat védenek. Már úgy érezheted a hónap végén, hogy végre beteljesednek a céljaid és kívánságaid, de akadhat valaki, aki ezt megakadályozza.

Vízöntő:

Kissé unalmas, átlagos lehet az első néhány nap, és bár szeretnél megismerni valaki újat, erre nem valószínű, hogy lehetőséged lesz. Hatodikán és hetedikén nagyon produktív lehetsz, ami nagy sikerekhez vezethet. Ami a szerelmet illeti, a hónap közepén különösen vágyakozhatsz bizonyos személyek után, a hónap utolsó napjaiban pedig szívesen vonulsz el. Ekkor a közönség előtt sem szívesen szerepelsz, magányos perceidben pedig érdemes kikapcsolódnod kissé.

Halak:

A hónap első néhány napja küzdelmes lehet, és előfordulhat, hogy nem látod magad előtt a célt – ettől függetlenül ne add fel! Fogadd el mások segítségét, majd pedig nyolcadikán és kilencedikén örülj annak, hogy egymagad is remekül tudsz boldogulni. A hónap közepét követően érdekes titkokat tudhatsz meg, de nagyon vigyáznod kell, mert aki elárulta neked ezt, megbízik benned – nem érdemes eljátszanod a bizalmát. Huszadika körül kicsit szeretnél több időt fordítani magadra, ami – ha nem viszed túlzásba – bizony meg is térülhet a jövőben. A hónap legvégén lehet, hogy nehezen értenek majd meg téged, de ha nincs segítséged, igyekezz részben a saját erődből túljutni a nehezebb helyzeteken.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close