Novemberi horoszkóp

Kos

Akadnak ugyan borongósabb napok is, ami a tél közöltedével valójában talán természetes is, de általában véve a november kellemesen telik majd. Jó tudni, hogy amint egy ajtó bezárul, valahol máshol nyílik egy új: az őj lehetőségek pedig akár jobbak is lehetnek, mint az elveszítettek. A legváratlanabb helyekről kaphatsz segítséget, amit érdemes is lesz elfogadnod ahelyett, hogy elzárkóznál előle. Gyakran érezheted majd úgy, hogy az apró, fizikai örömök töltenek fel energiával, legyen szó bár egy kis forró csokoládé kortyolgatásáról, vagy valami másról.

pexels-photo-116234

Bika

Egészen másképpen látod majd a dolgokat, mint korábban, ami sokat lendíthet a személyes életeden és a projektjeiden is. Bár új barátok, ismerősök érkezhetnek az életedbe, gyakran gondolsz a korábbiakra is, ami egy idő után megterhelő lehet. Némi plusz pénz is jön a házhoz, így az anyagiak miatt kevésbé kell aggódnod. Előfordulhat, hogy pletykák kezdenek terjedni rólad a munkahelyen, esetleg a közösségi oldalakon, de jobb, ha ezekkel nem foglalkozol: a hamis hírek hamar szárnyra kapnak, de legtöbbször legalább ilyen gyorsan el is hallgatnak.

Ikrek

Remek megfigyelő leszel ebben a hónapban, amivel nem csak magadon, de másokon is segíthetsz. Persze, csak akkor, ha nem mások kritizálására használod fel éleslátásodat, hanem arra, hogy az apróbb és nagyobb hibákat elhárítsd, vagy észrevedd, ha valakinek segítségre van szüksége. Kellemetlen perceket okozhat, hogy hosszasan próbálsz szót érteni ismeretlen emberekkel, ám végül minden bizonnyal sikerül összhangba kerülnöd velük. Igazán innovatív ötleteid lehetnek, főleg a hónap második felében, amit nem csak a karriered építésére, de akár a személyes életedben, és a karácsonyi ajándékok kiválasztásához is érdemes kihasználni!

Rák

Szinte bármiben képes vagy meglátni a jót, még azokban a dolgokban is, amitől mások frászt kapnának… Ez egy remek képesség, amíg nem tereli el a figyelmed a valós problémák megoldásáról! A családoddal némi összetűzésbe keveredhetsz, de a barátaid ott lesznek, hogy megvigasztaljanak. Később lesz alkalmad a kibékülésre is, ha nagyon elfajulnak is a dolgok. A kreativitásod valósággal szárnyalhat, míg a hónap végén igazán kellemes meglepetésre számíthatsz.

pexels-photo-106567

Oroszlán

Szívesen fedezel fel új, akár rémisztő dolgokat a hónap elején, míg később már nagyon hiányozni kezdenek a fények és a nyár – így aztán szívesen vigasztalod magad a közelgő karácsonnyal. Ha a kevés fény miatt nagyon borongós a hangulatot, javíthatsz rajta úgy, hogy fényekkel veszed körül magad: akár mécsesekkel, hangulatlámpákkal vagy fényfüzérekkel. Valószínűleg kedved támad új dolgokat vásárolni, ami akár jó ötlet is lehet, de csak ha nem költekezel túlságosan.

Szűz

Nem adod fel egykönnyen, ha valamilyen problémára keresed a megoldást! Addig keresel és kutatsz, amíg végül meg nem oldod a legapróbb rejtélyeket is az életedben, akár egy film mesterdetektív hőse. Csakhogy pihenésre neked is szükséged van, ráadásul ha minden gyanús számodra, nehezen tudsz megbízni bárkiben is – ezért aztán fontos, hogy lazíts egy kicsit. Biztosan van valaki, akiben megbízol, ölts vele sok időt. A szerelmi életedbe érdekes, valószínűleg pozitív változást várhatsz ebben a hónapban.

Mérleg

A fejedbe vetted, hogy bárki is akad, aki megkérdőjelezi rátermettségedet, be fogod bizonyítani neki az ellenkezőjét. És valójában mi is lehet ebben a rossz, ha valóban tehetséges vagy? Azért érdemes nem teljesen mások szélsőséges véleményének alávetni magad, és másoktól függetlenül törekedni arra, hogy a legjobbat nyújtsd. Novemberben igazán kapható leszel az evés, ivás nyújtotta élvezetekre, szívesen eszel ínyencfalatokat, vagy választasz a megszokottól eltérő, különleges teákat, csokoládékat, kávékat. Ez mind remek dolog, amíg nem viszed túlzásba – és nem költesz rá irreálisan sok pénzt! Szívesen adsz hangot a véleményednek is, amit gyakran találnak majd fontosnak, vagy építő jellegűnek.

Skorpió

Egészen különös lehet a kapcsolatod valakivel, vagy valamivel a hónap elején. Könnyen lehet, hogy még azt sem tudod majd megfejteni, szeretet, vagy ellenszenv az, amit érzel, mindenesetre nem árt mindezt tisztázni ahelyett, hogy struccként a homokba dugnád a fejed. A remek megfigyelőképességednek újfent hasznát veszed, amikor olyan apróságra figyelsz fel, ami mások figyelmét egészen elkerüli. Alapvetően izgalmasan alakul számodra a novemberi hónap, különösen az elején pedig úgy érezheted, hogy fogékony vagy a megmagyarázhatatlan, akár természetfeletti dolgokon való gondolkozásra.

pexels-photo-186703

Nyilas

A hónap úgy indul, hogy kérdések cikáznak a fejedben, amire nagyon nehéz megtalálni a választ. Bár néha úgy érzed, hogy rájöttél a megoldásra, ekkor arra figyelhetsz fel, hogy sokkal mélyebb az egyes kérdések mögött rejlő ok-okozati összefüggés. Ez ugyanakkor nem is annyira egy negatív, problémás dolog, sokkal inkább egy remek lehetőség a tanulásra, és persze arra, hogy tapasztalatokat szerezz. Még ha nem is válaszolsz meg minden kérdést, így is újabb ajtók tárulnak fel előtted, és újabb érdekes információk kerülnek a birtokodba. Többnyire jól alakul majd a családi életed, és szívesen segítesz bárkinek, akinek erre szüksége van. Energikusnak érzed magad, amit pedig akár a munkahelyeden is kihasználhatsz.

Bak

Óriási lendülettel vágsz bele a novemberi hónapba, de aztán hamar észre is veheted, hogy ezzel nem mindenki van így. Az ambiciózus terveidet és sziporkázó gondolatmenetedet másoknak nehezére eshet követni, így aztán szükség esetén rájuk is légy tekintettel. A kapcsolataid építésében igazán sikeres lehetsz most, bár bizonyos pontokon lehetőség van arra is, hogy veszélybe kerüljön a jó hírneved. Ha erre nem adtál okot, ne aggódj miatta nagyon, jó eséllyel kiderül az igazság.

Vízöntő

Sok dolog értelmetlennek tűnhet számodra, mégis fontos, hogy ne add fel a számodra fontos dolgokat csak azért, mert valamit nem értesz. Amíg ezzel senkit, így magadat sem veszélyezteted, tars ki az általad választott út mellett, de ha károkat okozol akár magadnak, akár másnak, fontold meg alaposan a dolgot. Hasznodra válhat, ha olyan tevékenységet végzel, ami során más bőrébe bújhatsz: olvass, nézz filmet, vagy játssz valamilyen számítógépes játékon! Ez egyébként nem csak abban segít, hogy döntéseket hozhass, de egyben kikapcsolódásnak sem utolsó. Érdemes időt töltened a barátaiddal és családoddal is, mert ebből most sokat profitálhatsz.

Halak

Nagyon szeretsz másokon segíteni, de sajnos lehetnek, akik ezt kihasználják. Vagyis, csak kihasználnák, ha nem figyelnél fel erre, és közölnéd velük határozottan, hogy a segítség nem jelent egyet azzal, hogy a problémájukkal folyton téged gyötörnek! A fizikai aktivitás remek hatással lesz nem csak a hangulatodra, de a szellemi frissességedre is. Ha szeretsz valamilyen sportot, itt az alkalom, hogy sportolj, ha pedig nem igazán, akkor például sétálj, kerékpározz egy közeli parkban. Ha ez alkalommal neked volna szükséged mások segítségére, igyekezz udvarias és tapintatos lenni, jó eséllyel így jól halad majd a közös munka.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close