Oroszlán, a vérbeli nemes

Az Oroszlánok szinte kivétel nélkül született nemesek. Bátor kiállásuk, józan önbizalmuk és egyenes jellemük teszi őket azzá, amik – általában kedvelt, kreatív és persze tiszteletre méltó személyek.

lion-wildcat-safari-africa-47036

Mindezek remek tulajdonságok, előfordulhat azonban, hogy az önmagával szemben túlzottan elfogult Oroszlán elkezd lenézni másokat, esetleg fölényes, elnyomó lehet. Ha Oroszlán vagy, nagyon fontos ezért rendszeresen önvizsgálatot tartanod.

A másik remek tulajdonság, mely az Oroszlánhoz köthető, az a rendkívüli stílusérzék. Oroszlánként valószínűleg nem viselsz túl hivalkodó öltözéket vagy sminket, de minden döntésed alkalmával figyelembe veszed, hogy stílusod egyszerű, ám valóban királyi/királynői legyen. Sokat adsz a minőségre, még ha ezért le is kell mondanod néhány dologról. Ezzel kapcsolatban azonban arra érdemes figyelned, hogy soha ne költekezz túl és ne kényeztesd el magad jobban, mint szeretteidet.

Egy igazi nemes nagylelkű, de nem ostoba, igényes, de nem elkényeztetett, valamint magabiztos, de nem beképzelt. Ha mindezt szem előtt tartod, végül nagyszerű ember válhat belőled.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

loading...