Pénzhoroszkóp 2016-ra

 

Kos

Elég mozgalmas évnek nézel elébe, mindig lesz mit csinálnod, viszont ehhez nyitott szemmel kell járnod, és felismerned a kínálkozó lehetőségeket! Ennek köszönhetően idén imádni fogod a rizikót, a kockázatvállalást. Azért nem árt minden lépésedet jó előre meggondolnod, hiszen némelyik komoly anyagi befektetést fog igényelni a részedről! Éppen ezért ügyelj rá, hogy mindig legyen tartalékod, mert bizony könnyen hozhatsz rossz döntéseket is. Ugyanakkor ne feledd: a siker senkinek sem hullott még az ölébe, ezért neked is tenned kell érte!

Bika

2016-ban erőt kell venned magadon, ha azt szeretnéd, hogy jelentős fordulatok következzenek be nálad az anyagiak terén. Az általad kívánt változásokban leginkább magadra kell, hogy számíts, de ezt fogd fel pozitívan! Végre megmutathatod a környezetednek is, hogy milyen erő lakozik egy Bikában! Lépj ki a komfortzónádból! Dolgozz többet csapatban! Mindenekelőtt, kezdj bele egy olyan hobbiba, amit szívből szeretsz csinálni! Egy kis ráfordítással, türelemmel és kellő elszántsággal akár hosszú távú, pénzügyi értelemben is vett sikereket érhetsz el vele!

Ikrek

Nem ez lesz a kedvenc éved, de nem is a legrosszabb. Mindenestre sok bátorságra lesz szükséged, mert idén nem egy nehéz döntést kell majd meghoznod. Ez lehet egy új állás, vagy egy teljesen új karrier, még akár egy külföldi lehetőség is szóba jöhet. Neked viszont a tettek mezejére kell lépned, ha meg szeretnéd alapozni a biztos jövődet! Ezért meg kell tanulnod bizonyos dolgokról – legyen az tárgy vagy személy – lemondanod! Szerencsére a Sors mutatja majd az utadnak a jeleit, csak figyelned kell rájuk! Az év vége felé már minden világos lesz számodra!

Rák

Ez nem a pénzügyi növekedésed, hanem az ötletelésed, elemzésed éve lesz, ami leginkább a szakmádhoz fog kapcsolódni. Vagy pont, hogy egy új karrieréhez. Ezért kiemelkedő sikerekre csak a következő években számíthatsz, persze csak akkor, ha sikerült mindent pontosan előre megtervezned! Az anyagiak miatt azért nem kell aggódnod, de ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan könnyelműsködhetsz! Ellenben próbára teheted a szerencsédet, mert Fortuna asszony az idén kegyes lesz hozzád. Azért vigyázz: ne élj vissza a bizalmával, mert visszaüthet!

Oroszlán

Ebben az évben bizony óvatosnak kell lenned, mert könnyen csapdába eshetsz az olyan ajánlatoknak, amelyek „túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek”. Ezért minden fontosabb döntésed előtt hagyj magadnak kellő időt a lehetőségek mérlegelésére! Ne hagyd magad sürgetni! A bátorságot pedig ne keverd össze a felelőtlen vakmerőséggel! Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy félelemben kell, hogy teljen számodra a 2016-os esztendő, hiszen te egy Oroszlán vagy! Merj új dolgokba belevágni, de csak kellő körültekintéssel!

Szűz

Szűzként alapvetően nem vagy híve a változásoknak, mert szereted a kiszámítható, jól átlátható helyzeteket. Idén azonban elkerülhetetlen számodra a változás, ami meg fog téged találni, akármennyire is nem szeretnéd. Sőt! Minél jobban tiltakozol ellene, neked csak annál nehezebb lesz! Győzd meg magad arról, hogy nem kell félned az újdonságoktól! Hidd el, megéri, mivel kellő odafigyeléssel nagyon komoly sikereket érhetsz el ez által! Ez a valami lehet, hogy egy saját vállalkozás lesz, ami meghozhatja végre neked a várva várt szabadságot.

Mérleg

Most az lesz számodra a legjobb, ha elsősorban az állandóságra koncentrálsz, és kiszámítható tervet kovácsolsz a jövődre nézve!Ideje véget vetni a pénzügyi hullámvölgyeidnek, és ezt te is nagyon jól tudod! Amennyiben sikerül gondosan előretervezned, a karriered pályája felfelé fog ívelni! Mindehhez minden eddiginél nagyobb energia befektetésre lesz szükséged, ami viszont rövid időn belül meg is fog térülni. Ha maximalista leszel a munkád terén, akkor nem maradsz dicséret és pozitív kimenetelű következmények nélkül!

Skorpió

A 2016-os év pénzügyi szempontból bizony az egyik legnehezebb éved lesz, erre jobb, ha már most felkészülsz! Semmiképpen se hagyd letörni magad! Az élet körforgása ugyanis megingathatatlan, és előbb-utóbb visszarázódik minden a maga jól kitaposott medrébe. Ezért inkább a problémáidra megoldandó feladatokként tekints, amelyek remek leckéül szolgálnak az életedben. Te is tudod, hogy az ember tapasztalat útján tanul a legkönnyebben. Mi több, ez egy remek időszak arra, hogy kiaknázd és felvillantsd mások előtt titkos képességeidet!

Nyilas

Most mindennél jobban ki kell használnod hatalmas kreativitásodat és az összes szellemi erődet! Ha így teszel, akkor látványos lépéseket tehetsz szakmai előmeneteledben. Idén nálad már az is befektetésnek fog számítani, ha valamire inkább nem költesz, és takarékoskodsz. Eleinte úgy tűnhet, hogy senki sem értékeli az erőfeszítéseidet, de ez hamar változni fog, és ha kitartasz, akkor akár életre szólóan megtalálhatod a hivatásodat.  A május lesz minden szempontból a legkedvezőbb hónap a számodra, még a szerencse is a te pártodat fogja fogni, élj a lehetőséggel!

Bak

Az elmúlt időszakban lehet, hogy túl sok olyan tárgyat vettél, amire igazából nincs is szükséged. Nézz körül! Jobb, ha ezeket eladod, vagy elajándékozod! Ezt leszámítva megkönnyebbülhetsz, mivel a 2016-os éved kifejezetten nyugodt lesz. Ez persze azzal is jár, hogy nem lesz túl sok izgalomban sem részed – már ami az anyagiakat érinti. Cserébe nem kell miattuk aggódnod sem. A karriereden azonban kellő elszántsággal tudsz egyet lendíteni, ehhez mindenekelőtt a kollégáiddal kell szoros kapcsolatokat kiépítened!

Vízöntő

Nem lesz könnyű éved a pénzügyek terén, ha most sem változtatsz eddigi napról-napra élő életviteleden. Az első lépés a biztos anyagi háttér kiépítéséhez az, hogy kicsikarsz magadból némi határozottságot! Találj magadnak reális, megvalósítható célokat és küzdj meg értük! Ugyanakkor próbáld meg elkerülni a konfrontációkat, mert azokkal csak magadnak ártasz! Kemény munkával hamar megtalálhat a siker, de akkor vigyázz, kerüld a luxust! Csak szépen, fokozatosan kezd el élvezni új életed adta gyümölcseit!

Halak

Kifejezetten kedvező időszak köszönt rád. Ehhez viszont fel kell kavarnod az életed eddigi állóvizét! Ez adott esetben sok plusz munkával járhat, vagy akár egy saját vállalkozás elindítását. Éppen ezért ideje elővenned a rejtett tartalékaidat! A sok feláldozott idő és energia busásan meg fog térülni! Még a legrosszabb esetben is sikerül összehoznod egy ütőképes csapatot a munkádban, akikre bármikor számíthatsz. Nagyobb esélye azonban annak, hogy tartós bevételre tehetsz szert, akár életed végéig! Szóval tényleg jobb lesz, ha idén összeszeded magad!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close