Szeptemberi horoszkóp

Kos

Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel ebben a hónapban meg kell küzdened, minden bizonnyal az lesz, hogy noha szeretnéd átfogóan látni és elemezni a dolgokat, „idegesítő részletekbe” kell bocsátkoznod. Mindez nagy kitartást követel meg tőled, s lehetnek olyan perceit, amikor legszívesebben inkább valaki másra hárítanád a felelősséget – csakhogy ez természetesen nem így működik! A hónap végére már bizonyára meglehetősen fáradt leszel, s így ekkor ne is félj egy kicsit pihenni, illetve kikapcsolódni. A közeli hozzátartozóid és barátaid közelsége az gész hónapban sokat javíthat a helyzeteden!

pexels-photo-62370

Bika

Igazán nagy lelkesedéssel fogsz bele a tevékenységeidbe, ami szerencsére meghozhatja a gyümölcsét. De ne feledd, hogy a kitartás és a logikus meglátások nélkül a lelkesedés önmagában csalódáshoz vezethet! Mások számára inspiráló lehet, hogy lelkes és lendületes vagy, többen kereshetik a társaságod, s te magad szívesen mész szórakozni velük, ami szintén jó hatással lehet a hangulatotokra.

Ikrek

Egészen furcsa hangulatban kezdődik számodra a szeptember. Egyrészt nagyon izgatnak a részletek, másrészt pedig különösen érdekesnek találod majd a misztikus, megmagyarázhatatlan eseményeket is – úgy érezheted, hogy az álmaid különlegesen fontosak lehetnek abban, hogy a mindennapjaidat hogyan alakítsd. Valóban érdemes figyelned arra, hogy mik a visszatérő elemek az álmaidban, hiszen ezek sokat elárulnak a vágyaidról, félelmeidről, és az érzéseidről is. Szívesen segítesz másoknak, vagy esetleg vállalsz jótékony, önkéntes munkát, ami jót tehet a lelki állapotodnak.

Rák

A szeptemberrel együtt kezdetét veszi az ősz, s noha még igen nyárias a téged körülvevő világ, te máris legszívesebben egész nap az otthonodban ücsörögnél, esetleg egy jó könyvvel a kezedben merülnél el valamilyen egészen fantasztikus világban a kellemes, ősziesedő napsugarak fényében. Sajnos erre csak bizonyos alkalmakkor van időd, hiszen a munkahely és az iskola miatt kénytelen vagy gyakran kimozdulni otthonról – ha azonban lehetőséged nyílik arra, hogy néhány órát ilyen kellemesen tölts el, mindenképpen éld meg azt ünnepként! Ha így tekintesz ezekre a percekre, később nem bosszankodni fogsz amiatt, hogy nem jutott időd a pihenésre, de valóban kiegyensúlyozottabb és kipihentebb leszel.

pexels-photo-70169

Oroszlán

Ha minden jól alakul, ez egy igazán remek hónap lehet számodra! Több pénzre, valamint szerelemre egyaránt jó eséllyel számíthatsz – az egyetlen veszély, hogy amennyiben túl magasak az elvárásaid, mindezt kevesellni fogod, s öröm helyett keserűséget okoznak neked még ezek a kedvező változások is. Természetesen határozott tervekkel kezded a szeptembert, amelyektől aligha lehet elriasztani téged, legyenek bármilyen merészek is. Ez igen jó dolog, amíg mások érdekeit nem sérted meg.

Szűz

A várva várt győzelem végre elérkezhet – de talán olyan módon, ahogyan nem is hinnéd. Mindannyiunknak vannak az életben kisebb-nagyobb küzdelmei, amelyek sokféleképpen végződhetnek, és a sok kudarc között azért igazi győzelmek is akadnak. Újabb jó hír, hogy végre választ kaphatsz egy olyan kérdésre is, amelyre már igen rég óta kerested a magyarázatot – de ne keseredj el, ha nem az a válasz, amit vártál, mert képes leszel így is megbirkózni a helyzettel.

Mérleg

Nagyon fontos, hogy ne rettegj túlzottan a rád váró nehézségektől – de ne is hanyagold el őket úgy, hogy tudomást sem veszel róluk! Próbáld minél logikusabban megközelíteni a problémáidat, és bár nem igazán szokásod, de most nyugodtan kérj segítséget valaki olyantól, akiben igazán megbízol. Sokat segíthet, ha a családoddal, barátaiddal a szokásosnál több idő töltesz, de azért igyekezz nem túl lehangoló társaság lenni. Természetesen szólhatsz arról, hogy milyen problémákkal küzdesz, segítséget is kérhetsz, de ne panaszkodj állandóan.

Skorpió

Különösen energikusnak érezheted magad a hónap elején, sőt, igazán szórakoztató társaság is lehetsz egyben! Később aztán, ha nem figyelsz, az egyébként kedvező hangulatod ellenségessé, lázadóvá változhat, s ekkor akár újabb ellenségekre is szert tehetsz. Vagy, ami talán még szörnyűbb, megsértheted a hozzád közel állókat, így a barátaidat, családtagjaidat. Ha az energiádat céltudatosan használod fel, a hónap végére már eredményeket is láthatsz, ezért nagyon fontos, hogy tervezz, s ne csak az érzéseidtől vezérelve cselekedj.

pexels-photo-119664

Nyilas

Mindig remek érzés egy kis elismerést kapni – és ki mástól eshetne ez jobban, mint a barátoktól és a családtagoktól? Úgy érzed, hogy igazán fontos vagy a számukra, ami nagyon jó érzéssel tölt el, s így könnyebben kezdődik majd a hónap. Ez a hónap alkalmas lehet rá, hogy jobban megismerd magad – gondolkozz sokat ne csak a saját hibáidról és erősségeidről, de arról is, hogy milyen a viszonyod a világgal, és min tudnál javítani. Mivel igazán sok dolgod lesz, fontos az is, hogy ne hanyagold el a családodat és barátaidat eközben.

Bak

Talán észre sem veszed, hogy milyen pörgős, és talán már-már túlzottan is pörgős hozzáállással kezded meg a hetet. Előfordulhat, hogy csak egy jó barátod vagy ismerősöd segít abban, hogy néha lassíts egy kissé, és élvezd a mindennapok kellemesebb oldalait is. Ha teheted, ülj be egy kávézóba, étterembe, teázóba, vagy pedig sétálj egyet amikor csak teheted. Hidd el, hosszú távon az ilyen pihentető tevékenységek jó hatással lehetnek rád, s kiváltképpen akkor, ha néha a szeretteiddel együtt kapcsolódsz ki.

Vízöntő

Nehezen indulhat a hónap – annyiban legalábbis, hogy igen sok feladatod lesz. Bizonyára akad majd valaki, akinek a segítségét kérheted, de lehet, hogy nehéz lesz megtalálnod őt. Hajlamos lehetsz arra, hogy túl nagy célokat tűzöl ki magad elé, s ez még több munkával és feladattal jár – ha úgy érzed, hogy már nem tudsz megküzdeni a feladataiddal, érdemes lehet a nagy tervedet inkább kisebb, „résztervekre” bontani, és szisztematikusan haladni az egyre nagyobb eredmények felé.

Halak

Könnyen meglehet, hogy rossz döntéseket hozol, amit azonban méltósággal kell először tudatosítanod magadban, majd elismerned felelősséged, és igyekezni a hibák orvoslásán. Így végül képes leszel arra, hogy megőrizd mind a jó híredet, mind pedig az önbizalmadat, ami egyébként a hibák következtében sérülést szenvedhet. A hónap közepe-vége felé egészen kellemes élményekben lehet részed, és ha hatalmas változásra nem is kell számítanod, mindenesetre javuló tendenciát figyelhetsz meg az életed számos területén.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close