Szuper ételek Skorpióknak

Ahhoz, hogy mind szellemi, mind pedig fizikai teljesítőképességedet tekintve igazán remekelni tudj, bizony szükség van a megfelelő tápanyagokra, vitaminokra és ásványi anyagokra. Ahogyan a túlzott falánkság, úgy a koplalás is borzalmasan káros lehet a szervezeted számára, így aztán képesnek kell lenned az „arany középutat” járnod.

pexels-photo-62097

Az alábbi ételek különösen hasznosak lehetnek az egészséges életmód eléréséhez:

Diákcsemege (mazsola és különböző magvak keveréke), aszalt bogyósok és füge – illetve amikor lehetőséged van hozzáférni, utóbbiakat nyersen is fogyaszthatod. Az almával kiegészítve ezek sok antioxidánst és ásványi anyagot tartalmaznak, amire a mindennapokban is szükséged lehet.

apple-diet-female-food-42068

A zöldségek, de különösen a kelkáposzta néha szintén szerepelhet az étlapodon, mert nem csak az emésztést segíti, hanem bőven található benne vitamin is. A túróban található fehérje és kalcium abban segíthet, hogy izmaid fejlődjenek és csontjaid is egészségesek maradhassanak – az izomfejlődéshez azonban természetesen mozgásra is szükség van. Az ananász is igen hasznos segítség lehet, mert nem csak finom (ami által örömet okoz fogyasztása), de az emésztőrendszerre is jótékony a hatása. A keserűbb csokoládékat szintén nem kell száműznöd az étrendedből: ezek segíthetnek, ha már nagyon fáradtnak, kimerültnek érzed magad.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close