Valentin napi horoszkóp

 

Kos

A Kosok igazán szenvedélyesek szerelemben és az ágyban is. Könnyen fellángolnak mások iránt, ha viszont elérkezik a nagy szerelem ideje akkor az sem lesz nyugodt, sokkal inkább vad és vágyakkal tűzdelt. Ők aztán igazán ismerik az “Élj a mának érzést”. Kapcsolataikban is mindig keresik az izgalmat, mellettük sosem fogsz unatkozni egy percet sem.
Amennyiben kedvesed Kos, Valentin nap alkalmával ne érd be a megszokott meglepetésekkel. Találj ki valami igazán lélegzetelállítót (és a szex mindenképpen fontos része legyen).

Bika

A Bika jegyében születtek az érzékiség mintapéldái. Az élet minden területén, így a szerelemben és a szexben is ez jellemzi őket. Vele nem szabad elkapkodni semmit. Az ágyban fontos számukra az előjáték, a környezet. Elő a gyertyákkal, hangulatos zenével, szatén ágyneművel. A látvány, ami igazán felizgatja őket, beindítja a fantáziájukat.
Amennyiben a kedvesed Bika, Valentin napkor nem kell luxus ajándékokat vásárolnod. Készülj illatos, finom krémekkel, olajokkal, egy ínyenc vacsival és lágy zenével. Ezután pedig a mennyekbe repítheted.

Ikrek

Az Ikrek kedvére kicsit nehéz tenni, ám semmiképpen sem lehetetlen. Figyelmüket nem könnyű lekötni, egy dologgal azonban sikerülhet. Nekik nem a külsőségek, hanem az ész, ami igazán fontos. Hogyan tudod elbűvölni? Ülj le vele beszélgetni és add magad. Szex előtt és után ezzel tudsz neki a leginkább örömet szerezni. A változatosság mindenképpen fontos, ne hagyd, hogy elunja magát.
Amennyiben a kedvesed Ikrek, a legjobb ajándék számára Valentin napkor, ha kiszakítod a hétköznapi megszokásokból. Menjetek el egy-két napra valahova, vagy csak kiránduljatok egy ismeretlen helyen.

Rák

A Rákok rendkívül érzelmesek, még ha ezt elsőre nem is látod rajtuk. Nagy szükségük van arra, hogy érezzék, szeretik őket. A romantikát imádják, ahogy azt is, ha kényeztetik őket testileg és lelkileg is. Hidd el, ha odaadó partnert lát benned, ő sem lesz rest meghálálni a fáradozásaidat. Kitűnő szerető, sokkal gyakrabban fejezi ki szerelmét a szexben, mint szavakkal.
Amennyiben a kedvesed Rák, nyugodtan túlzásba eshetsz Valentin napkor. Nem kell drága ajándékokra gondolni, egy hatalmas virágcsokornak, finom vacsorának vagy egy szerelmi vallomásnak nagyon örülni fog.

Oroszlán

Csak úgy, ahogyan az állatvilágban is, az Oroszlánok rendkívül magabiztosak, tudják mit/kit akarnak. Az átlagos dolgokat és embereket nem kedvelik. Mindenben a lehető legmagasabb minőséget keresik. Hatalmas önbizalmuk kihatással van az ágybeli teljesítményükre is. Biztosra veheted, hogy vele az együttlétek felejthetetlenek lesznek.
Amennyiben a kedvesed Oroszlán, Valentin napkor szentelj rá nagyon sok figyelmet. Szereti, ha szeretik és figyelnek rá. Csináljatok bármit, legyen ő a középpontban.

Szűz

A Szűz jegyének szülöttei rendkívül finom lelkűek. Nem nagyravágyók, nem beképzeltek és nem követelőznek. Igazán hálás természetűek és rendkívül hűségesek. A szex nem annyira fontos számukra, mint az érzelmi összekapcsolódás. Bár néha meg kell dolgozni azért, hogy a kellő hangulatba hozd, amint sikerült, igazán szenvedélyessé válik.
Amennyiben a kedvesed Szűz, egy jó olvasmány vagy valamilyen kulturális esemény telitalálat lesz. Menjetek el egy kiállításra, romantikus városnézésre, vagy egy jó színdarabra.

Mérleg

A Mérlegek kerülik a harsányságokat és a zajos emberáradatot. Akkor adja igazán önmagát, ha kettesben, nyugodt körülmények között töltitek el az időt. A klasszikus udvarlási folyamat nála nagyon bejön. A külsejére nagyon is ad, még az ágyban is, cserébe viszont ugyanezt a párjától is elvárja, ellenkező esetben teljesen oda a hangulat.
Amennyiben a kedvesed Mérleg, menjetek Valentin napon sétálni, vacsorázni, kirándulni. A klasszikusok, mint például parfüm, virág, pezsgő, még férfiak esetében is a romantika, nagyon is bejön nála.

Skorpió

A Skorpiót nyugodt szívvel lehet az erotika jegyének nevezni. A szex számára, mint a levegő. Megszerezni nem nagy kihívás, megtartani viszont annál inkább. Szexuális étvágya nagy és meg is találja a módját, hogy kielégítse valakivel a vágyait. Lehengerlő szerető, a vele való együttléteket nem fogod egy életre elfelejteni.
Amennyiben a kedvesed Skorpió, a Valentin nap szóljon a szexről. Egyáltalán nincs ellenére a kissé feslett és erkölcstelen stílus (persze ne ess túlzásba). Nem nehéz kitalálni mivel tudod boldoggá tenni.

Nyilas

A Nyilasok a szerelemben úgy viselkednek, mint ahogyan a nagy romantikus filmekben látjuk. Amikor ő udvarol, biztos lehetsz abban, hogy el leszel halmozva virágokkal és gyönyörű bókokkal. Az ágyban sem elégszik meg az egyszerűséggel. Mindig megadja a módját annak, hogy kellőképpen a hangulatba hozza magát és partnerét. Finom ágynemű, illatos olajok, lágy zene…
Amennyiben a kedvesed Nyilas, Valentin nap alkalmával kicsit nyúlj mélyebbre a pénztárcádban és vidd el valahova, ahol kicsit kiélvezheti a luxust.

Bak

A Bakok nagyon nehezen nyílnak meg, ha viszont egyszer sikerül kibontanod a burkából, rájöhetsz milyen jó ember is ő. Miképpen eléggé zárkózott, a flörtölés sem megy neki annyira. Amikor azonban befekszel az ágyba mellé, olyan fergeteges élményben lesz részed, mint előtte soha.
Amennyiben a kedvesed Bak, mindenképpen érdemes valami felejthetetlennel meglepned őt Valentin nap alkalmából. Arra mindenképpen számíts, hogy a neki szánt ajándékoknak meglesz az áruk.

Vízöntő

A Vízöntők, kötetlenek, szabadok akár a madarak. Imádnak új dolgokat felfedezni, kísérletező kedvük olthatatlan, az ágyban ezért mindig valami újra számíthatsz és tanulhatsz tőle. Mivel ennyire szabadelvűek minden olyat megengednek maguknak, ami csak jól esik számukra.
Amennyiben a kedvesed Vízöntő, Valentin napi randitokat tervezd egy különleges helyszínre, illetve az azt követő szexre se az ágyban kerüljön sor. Bátran használd a fantáziádat.

Halak

A Halak nagyon empatikusak, érzelmesek, sőt néha már kissé labilisak is. Rendkívül érzékenyek, amit az ágyban is észrevesz a partnere. Többek között ettől lesz igazán felejthetetlen az együttlét, hiszen olyan visszajelzések várhatóak tőle, ami nagyon izgató. Olyankor teljesen elfelejti ki is ő igazából, így szex során egy teljesen más embert ismerhet meg a másik fél.
Amennyiben a kedvesed Halak, ne tervezz túl semmit Valentin napkor. Egyszerűen nyissatok ki egy üveg pezsgőt és merüljetek el egymásban. Ami utána fog történni már rossz nem lehet…

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close