Van helye a szürkének a Szűz ruhásszekrényében!

A szürkéről nem kell feltétlenül egy viharfelhőre vagy az esőre szomjazó sivatagi pusztaságra asszociálni, hiszen megfelelő kiegészítőkkel, illetve a megfelelő szabású ruhákkal a szürke nagyon elegáns, ám visszafogott lehet. Épp, mint a Szűz!

pexels-photo-27341

A fehéres-szürkés színek azért lehetnek remek választás, mert akár élénkebb színű kiegészítőt is viselhetünk hozzájuk anélkül, hogy hivalkodóak lennénk. Nem árt azonban figyelni: a feketéhez közelebbi árnyalatok a harsány színeket kiemelik, ezért nagyon erőteljes megjelenést kölcsönöznek! A szürke nem csak a ruházaton jelenhet meg, de a gyöngyszürke körömlakk megfelelő lehet akkor is, ha elegáns, de nem túl kirívó színt szeretnénk, például egy hivatalos megjelenésre.

A lakásból sem kell száműzni a szürkét: a szürke dísztárgyak mellett a szürkés táblafestékkel is csodákat lehet tenni, hiszen az ilyen festékkel kezelt felületekre bármikor fontos dolgokat jegyezhetünk fel, ami egy rendszerető Szűz esetében különösen hasznos lehet.

A kertbe is találhatunk szürkés növényeket, ráadásul a személyiség tónusának megfelelően. Az igazán drámai, mély érzelmű Szűznek ott a csodálatosan szép ezüstfenyő, míg a romantikusabb, inkább a mesevilág felé hajló Szűz a nyuszifület, vagyis gyapjas tisztesfűt választhatja kertje díszévé. A zsálya természetes, vidéki hangulatot kelt, és szintén szürkés a levele.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close